fbpx

Star of the Seas, cel mai nou vas Royal Caribbean

La orizont deja se intrevede urmatoarea vacanta revolutionara, iar numele ei este Star of the Seas. La doar 100 de zile inainte de lansarea primei nave Icon, Royal Caribbean dezvaluie numele urmatoarei nave din aceeasi clasa, care va debuta in vara anului 2025.

Star of the Seas

urmatorul vas din anticipata clasa Icon

Cea mai mare companie de croaziere din lume va continua, odata cu debutul Icon, sa ofere o noua era a vacantelor, in cel mai indraznet mod. Cu o combinatie a tuturor tipurilor de vacanta, unica pe vasele din clasa Icon – de la relaxare pe plaja pana la evadari in resorturi si aventuri in parcul tematic – gama de experiente noi, preferate de pe Star of the Seas, va pregati scena pentru si mai multe moduri de distractie si aventuri in familie, pentru amintiri memorabile.

„Ideea de a combina tot ce este mai bun din fiecare tip de vacanta intr-o singura aventura suprema a creat mai multa emotie decat s-a anticipat vreodata, iar Star of the Seas va fi urmatorul raspuns indraznet la fantastica cerere din partea clientilor, pe care am inregistrat-o de un an incoace.”, a declarat Michael Bayley, Presedinte si CEO, Royal Caribbean International.

Punctele de atractie caracteristice clasei Icon includ sase tobogane cu apa la parcul acvatic de la Thrill Island, sapte piscine – cate una pentru fiecare zi a saptamanii; Surfside, un cartier deschis toata ziua, destinat familiilor ; divertisment cu toate cele patru elemente – aer, gheata, apa si scena; peste 40 de moduri de a servi masa; si multe altele.

Star of the Seas va marca un alt pas in noua era a vacantelor, fiind a treia nava a companie care va functiona cu gaz natural lichefiat (GNL), combinand utilizarea combustibilui marin avand cea mai curata ardere, disponibil pana in prezent, cu o serie de programe de protectie a mediului la bord. Cu aplicatii, de la sistemele de recuperare a caldurii reziduale pana la conectarea la tarm, cel mai sustenabil vas Royal Caribbean , va deschide intregului grupu Royal Caribbean , calea catre introducerea vaselor “Net Zero” pana in 2035.

Mai multe detalii despre Star of the Seas vor fi dezvaluite la o data ulterioara; fiti printre primii care afla mai multe informatii, abonandu-va la newsletterul nostru.

Share:

Articole recente

Lasati-ne un mesaj

MAI MULTE
articOle

10 delicii culinare pentru o calatorie virtuala in Italia
Croaziere in Mediterana

10 delicii culinare pentru o calatorie virtuala in Italia

Italia ii atrage pe calatorii dornici sa exploreze peisajele uimitoare, cultura unica si gastronomia bogata din Peninsula. Acest tinut mediteranean, iubit de lumina soarelui tot timpul anului, ofera numeroase preparate traditionale, renumite in intreaga lume. Va invitam intr-o calatorie virtuala in Italia cu aceste 10 delicii culinare de mai jos.

citeste articol »
Croaziere in Mediterana, Adriatica, Italia, Venetia, noapte
Destinatii

Top 5 orase pe apa

Orasele inconjurate de apa sau intersectate de canale sunt cea mai inspirata alegere pentru un calator sufocat de cladirile din marile orase.

citeste articol »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!