tot ce trebuie sa stiti despre

Mexic

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Mexic

Locul unde gasesti de toate, de la vulcani, jungla si desert si plaje, Mexicul ofera aventuri in aer liber si urbane diverse. Mergi la muzee sa vezi picturile suprarealiste ale Fidei Kahlo si vechi obiecte de arta ale civilizatiei mayase sau vezi ruinele mayase ramase de la vechile temple, ca Chichen Itza sau Tulum, care se afla la o aruncatura de bat de plajele fabuloase, astfel incat poti scufunda in ocean dupa lectia de istorie. Nu ratati familiarizarea cu arhitectura coloniala, parcurile pline de viata si pietele de mirodenii din Puebla, Cancun sau Mexico City. Cancun si Cozumel sunt doua dintre cele mai vizitate destinatii din peninsula Yucatan si ofera mult mai mult decat plaje splendide si o viata de noapte de clasa. Completati aroma unui pahar de margarita cu o expeditie speologica in pestera Cenote. Cancun si Cozumel
Bucataria din Cancun and Cozumel v-ar putea fi oarecum familiara prin preparate ca chile relleno sau ceviche, dar veti gusta si ingrediente locale mai specifice, ca portocalele acre si pasta achiote, de culoare rosu aprins si facuta din seminte de annato, chimion si alte condimente. Bucurati-va de aromata mancare mexicana, peisajele incantatoare si istoria indelungata a locului.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Mexic

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru