tot ce trebuie sa stiti despre

Peru

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Peru

Muntii Anzi. Vaste deserturi si vai. Paduri tropicale luxuriante si peste 2250 km de plaje. Peisajele sunt variate, la fel ca si cartierele si populatia capitalei Lima (43 de cartiere cu peste 9 milioane de locuitori).
Datorita geografiei sale unice si in special a ecosistemelor netulburate, Peru este habitatul a peste 21.000 de specii de plante si animale, dintre care 25% sunt indigene. Regasim de asemenea, destinatii renumite precum Machu Pichu, Nazca, Rezervatia Naturala Paracas si Amazonul.
Pe langa explorarea minunilor naturale, nicio calatorie in Peru nu poate fi completa fara degustarea bucatariei locale. Peruvienii sunt obsedati de mancare si acest lucru se reflecta in preparate precum ceviche (peste marinat), lomo saltado (carne de vita fripta), choclo con queso (porumb cu branza), aji de gallina (tocanita de pui cu sos picant) si alfajores (biscuiti cu crema).
Incheiati masa cu un cocktail „pisco sour”, bautura nationala care combina pisco (lichior de struguri) cu suc de lamaie, sirop, bitter si albus de ou – si spuneti „Salud” pentru o noua zi minunata in Peru.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Peru

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru