tot ce trebuie sa stiti despre

Qatar

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Qatar

Capitala statului Qatar este un oras in devenire. Candva un mic sat pescaresc si de cautatori de perle, orasul a crescut enorm. Azi este un amestec de ultra-modern si cultura clasica. Faceti o croaziera la Doha si incepeti vizita in Souq Waqif, o piata reinventata dar plina de atmosfera unde puteti cauta printre tarabe mirodeniile parfumate si piesele traditionale de imbracaminte din lana lucrate manual. Apoi minunati-va de comorile din Muzeul de Arta Islamica unde se regasesc covoare persane antice, mozaicuri turcesti si alte obiecte de artizanat traditional. Dupa care luati un taxi pana la Katara Cultural Village: construit in 2010, este o reinventare moderna a arhitecturii clasice din Qatar, cu multe alei mici si ascunse si un urias amfiteatru de marmura in centrul sau.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Qatar

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Destinații de vacanta

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »