fbpx

cabine si apartamente

SPATII ATAT DE GROZAVE,
INCAT S-AR PUTEA SA VA SIMTITI VINOVATI CA LE PARASITI

Zilele palpitante de descoperire a destinatiilor merita spatii exceptionale pentru reincarcare. Gama noastra de spatii de cazare luxoase a fost creata special pentru a va face sederea calda si primitoare. Bucurati-va de designul elegant. Cufundati-va in asternuturile rafinate. Bucurati-va de vederi uluitoare. Priviti lumea din confortul propriei dvs. cabine luxoase.

THE RETREAT

The Retreat nu este un loc. Si nici o facilitate. Nu este nici un serviciu. Sunt toate acestea plus multe altele. The Retreat include spatii de cazare uimitoare, un restaurant privat, un lounge exclusivist si o terasa care rivalizeaza cu orice statiune de lux. Echipa dedicata de insotitori, concierge si valetul personal vor face totul pentru a se asigura ca in vacanta dvs. nu trebuie sa ridicati nici macar un deget.

Luminae

@The Retreat

Puntea

@The Retreat

Lounge

@TheRetreat

CABINE CU BALCON AQUACLASS​

Conceptul de wellness este fundamental pentru filozofia noastra, astfel ca oferim cabine AquaClass® pentru o experienta de wellness completa. Elementele sunt infuzate cu grija in camera dvs., de la verande care va permit sa va conectati cu marea pana la selectie de saltele si perne Cashmere™. Savurati preparate sanatoase, inclusiv noi optiuni la restaurantul dvs. exclusivist, Blu. In plus, va veti bucura de acces la SEA Thermal Suite, un spa concierge pe vasele din clasa Edge, sau la Persian Garden pe vasele din clasele Solstice si Millennium, de acces gratuit la fitness, de tarife preferentiale la pachetele spa AquaClass, zilnic apa imbuteliata in cabina, optiuni sanatoase in meniul pentru room service si un covoras de yoga pentru utilizare la bord. Ne-am gandit la toate, astfel incat sa va puteti concentra pe mintea, corpul si spiritul dvs.

Blu

Restaurant dedicat

Sea

Thermal Suite

Spa Concierge

Beneficiii exclusive

CABINE CU BALCON CONCIERGE CLASS​

Micile detalii fac diferenta, iar acum cabinele noastre meticulos gandite Concierge Class sunt si mai bune. Dispunand de noi servicii, facilitati si acces la evenimente exclusive, patrundeti in interior si descoperiti un spatiu care este cu mult mai mult decat o cabina – este o experienta. In calitate de oaspete Concierge Class, echipa de profesionisti dedicati se va ocupa de tot ce aveti nevoile pentru o vacanta reusita.

CABINE STANDARD

CABINE CU BALCON

Intampinati ziua din balconul dvs. privat sau priviti apusul de soare peste mare cu o persoana speciala, bucurati-va de briza proaspata a marii si de privelisti uluitoare.

CABINE EXTERIOARE

Relaxati-va si bucurati-va de cabina dvs cu vederi spectaculoase. Fiecare cabina cu vedere la ocean include facilitati de clasa mondiala pentru a crea experiente de lux.

CABINE INTERIOARE

Bun venit in sanctuarul dvs. personal pe mare. Fiecare cabina din interiorul vaselor Celebrity include facilitati de clasa mondiala pentru a crea experiente de lux.

* Se aplica taxe suplimentare pentru comenzile de room service facute in intervalul orar 23:00 – 06:00.


Facilitatile pot suferi modificari fara o notificare prealabila.

FACILITATI

• Lenjerie de pat eXhale si saltele Cashmere create special pentru Celebrity Cruises;
• 2 paturi convertibile in pat matrimonial; unele cabine pot avea paturi suplimentare;
• Patru perne in fiecare cabina;
• Sacosa de cumparaturi personalizata Celebrity;
• Servicii de spalatorie si curatatorie (se aplica taxe suplimentare);
• Prosoape oferite gratuit pentru utilizare la piscina;
• La cerere, gheata servita in cabina;
• Serviciul nostru personalizat cu un raport de un angajat la fiecare doi oaspeti;
• Curatenie in cabina de doua ori pe zi;
• Masa de toaleta si uscator de par;
• Televizor cu ecran plat, cu multiple canale si program interactiv;
• Halate de baie si prosoape plusate din bumbac 100%
• Seif individual;
• Produse de baie premium personalizate;
• Voltaj 110/220;
• Room service gratuit in intervalul 06:00-23:00*;
• Telefon si mini-bar (contra cost).

NEW LUXURY - O ABORDARE NOUA, MAI MULTE BENEFICII

ALL INCLUDEDSM

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

CAZARE LA BORDUL VASELOR CELEBRITY CRUISES

Pentru efectuarea check-in-ului, pasagerii au la dispozitie doua variante:
a) Inregistrarea online – care se poate face cu cel putin 4 zile inainte de plecarea vasului, pe site-ul www.celebritycruises.com doar daca se inregistreaza o carte de credit / debit** pentru garantarea cheltuielor de la bord. Pasagerii trebuie sa isi creeze un cont cu user si parola, sa isi adauge rezervarea in cont, completand numele de familie, data de nastere si numarul rezervarii. Apoi la rubrica check-in online, trebuie completate cateva date personale (ex. adresa, telefon, email, detalii pasaport, persoana de contact in caz de urgenta, etc), detaliile cartii de credit/debit si sa isi aleaga un interval orar, in care doresc sa ajunga la vas, pentru a face formalitate de imbarcare (interval ce trebuie respectat). Toate datele introduse trebuie sa fie corecte si perfect valabile. In caz de neconcordanta, compania de croaziere sau biroul de imigrare pot sa nu permita imbarcarea pe vasul de croaziera. In aceasta situatie, nu se ofera nicio compensatie sau rambursare.
In urma inregistrarii online, se emite Xpress Pass-ul, care este cartea de imbarcare pe vas – trebuie prezentata la imbarcare.

b) Inregistrarea la imbarcare in port – daca nu se doreste inregistrarea cartii de credit/debit online, atunci check-in-ul se poate face direct in port, la imbarcare. Pentru aceasta procedura, pasagerii trebuie sa ajunga in port cu minim 2 ore si 30 minute inainte de ora de plecare in croaziera. Aici, pentru garantarea cheltuielilor de la bord se va putea inregistra cartea de credit / debit** sau se poate depune o suma cash in USD (recomandat) – circa 200 USD/cabina pentru o croaziera de 2-5 nopti, 500 USD/cabina pentru croazierele de 6-8 nopti, 900 USD/cabina pentru croazierele mai lungi de 9 nopti.

**Daca se doreste inregistrarea cartii de credit/debit pentru cheltuielile la bord, de stiut : Ca si in cazul hotelurilor de pe uscat, oaspetii se pot astepta sa vada o suma initiala de 100 USD blocata pe cardul lor de credit, ca si garantie, pentru a asigura fonduri pentru achizitiile anticipate la bord. Achizitiile care depasesc 100 USD vor genera retineri suplimentare, care pot reduce creditul Dvs disponibil. Sumele retinute, in genere, sunt eliberate in momentul in care se termina croaziera Dvs; cu toate acestea, unele pot ramane blocate pana la 30 de zile. Celebrity Cruises® nu controleaza cat timp raman blocate aceste sume, banca dvs. sau institutia financiara stabileste durata acestor retineri. Daca inregistrati un card si apoi, in timpul navigarii, decideti sa schimbati cu un alt card sau cu numerar, puteti inca sa mai vedeti retineri pe cardul folosit initial.

Tot pe site-ul www.celebritycruises.com, la sectiunea “Cruise Planner”, puteti sa achizitionati excursii optionale, pachete de bauturi, pachete de internet, spa sau puteti sa va faceti rezervari la restaurantele cu specific de la bordul vasului. Toate aceste achizitii se achita in EUR cu cartea de credit, iar confirmarea serviciilor o veti primi de la compania de croaziere Celebrity Cruises® pe e-mail. Pentru croazierele in Galapagos se pot rezerva pe site-ul oficial doar pachete de spa, restul fiind incluse in tariful croazierei. Pe vasele Celebrity Xpedition, Celebrity Xperience, Celebrity Xploration si Celebrity Flora nu se regasesc restaurante cu specific.

 

Pentru propria Dvs. siguranta, va recomandam ca valabilitatea pasapoartelor sa fie mai mare de 6 luni de la data terminarii croazierei.

Sunteti, de asemenea, direct responsabil sa va asigurati ca atat Dvs. cat si cei cu care calatoriti, aveti toate documentele necesare: pasapoarte, vize si vaccinuri pentru tarile din itinerariu si ca acestea sunt valabile si corecte.

Va rugam sa verificati reglementarile referitoare la vize direct la ambasadele tarilor pe care urmeaza sa le vizitati in timpul croazierei.

Vaccinurile obligatorii pentru anumite destinatii intra, de asemenea, in responsabilitatea Dvs.

Compania nu este responsabila, nu va plati nicio compensatie si nu va rambursa nicio suma de bani unui pasager, al carui acces la bord a fost refuzat din cauza lipsei de documente necesare pentru efectuarea calatoriei.

Limita maxima a bagajului, ce poate fi adus la bordul vasului, este de 90 kg / pasager. Nu uitati insa ca si companiile aeriene au restrictiile lor referitoare la cantitate, marimea sau greutatea bagajului acceptat fara plata unei taxe suplimentare.

Va rugam sa va asigurati ca toate obiectele Dvs. importante sau de valoare (medicamente, bijuterii, obiecte fragile, documente de calatorie sau alte documente importante, echipamente electronice, telefon mobil, laptop etc) se afla in bagajul de mana si nu in cel de cala si nu sunt lasate nesupravegheate in cabina ori in alta parte a vasului. Pentru siguranta, aceste obiecte pot fi depozitate la biroul de relatii cu clientii sau in miniseiful din cabina. Compania de croaziera nu isi asuma nicio responsabilitate pentru obiectele, ce nu au fost depozitate la biroul de relatii cu clientii.

Nu aveti voie sa includeti in bagaj si nici sa aduceti la bord vreun obiect considerat periculos sau ilegal (de ex. arme, bombe, droguri, animale, obiecte inflamabile etc).

Telefoanele Samsung Galaxy Note 7, cafetierele sau fierul de calcat nu sunt acceptate la bordul vasului din motive de securitate.

Daca doriti, va este permis accesul la bordul vasului cu placa de indreptat parul, conditia este sa fie adusa la bordul vasului in bagajul de cala.

Daca compania sau capitanul vasului considera ca intr-o cabina ar putea exista obiecte sau substante interzise, ne rezervam dreptul de a verifica aceasta cabina si de a confisca respectivele obiecte sau substante.

Avand in vedere noile reglementari aeroportuare privind imbunatatirea masurilor de securitate, va rugam sa va asigurati ca orice obiect ascutit inclusiv foarfece, lame de ras, unghiere, pensete, cutite si altele, vor fi impachetate in bagajul de cala.

Important: Check-in-ul la nava se inchide cu 90 minute inainte de ora de plecare in croaziera . Daca pasagerii ajung cu mai putin de 90 de minute, nu vor mai fi acceptati la bordul vasului. Orice modificare va fi adusa la cunostinta pasagerilor, in timp util.

La sosirea in port predati bagajele pe care trebuie sa fie atasate etichetele cu detaliile Dvs., primite de la personalul de la check-in. Bagajele va vor fi livrate la cabina dupa plecarea vasului din port. Daca nu le-ati primit pana la ora 21.00, trebuie sa sesizati biroul de relatii cu clientii. In momentul imbarcarii puteti pastra doar bagajele de mana.

Documentele necesare de prezentat la check-in sunt: Pasaportul,  Xpress Pass-ul pe care trebuie sa il semnati si pe care aveti mentionat numarul cabinei Dvs., formularul de sanatate care se completeaza in port si care atesta starea Dvs. de sanatate si in port vi se va face o fotografie. Daca ati ales ca forma de plata cartea de credit, atunci la imbarcare va trebui sa prezentati si cartea de credit cu care veti achita toate cheltuielile suplimentare de la bordul vasului.

La bordul navei, primiti cardul de acces in cabina  – Celebrity Cruise SeaPass® . Daca ati setat contul de cheltuieli la bordul vasului pentru plata cash,  atunci dupa imbarcare va trebui sa mergeti la biroul de relatii cu clientii si sa depuneti un depozit in USD.

Daca doriti sa schimbati forma de plata agreata initial (carte de credit sau cash) puteti face acest lucru la biroul de relatii cu clientii. Va atentionam ca exista posibilitatea sa nu puteti utiliza cartile de credit emise de bancile din Romania (cartile de debit nu sunt acceptate), la bordul vasului de croaziera sunt insa disponibile aparate ATM de unde puteti extrage numerar de pe card contra unui comision.

Capitanul sau doctorul de pe vas pot refuza imbarcarea oricarei persoane pe care o considera inapta sa calatoreasca sau daca considera ca aceasta reprezinta un risc pentru cei din jur. In acest caz, compania de croaziera nu are nicio responsabilitate de a rambursa tariful croazierei sau alte costuri suplimentare.

Cardul de acces Celebrity Cruise SeaPass pe care il primiti este foarte important pentru ca indeplineste 3 functii:

 • este cheia cabinei Dvs.
 • documentul pe baza caruia va este permisa coborarea/urcarea pe vas la fiecare destinatie din itinerariu
 • este cartea de credit virtuala pentru toate cheltuielile suplimentare de pe vas (bauturi, tratamente spa, fotografii, cumparaturi, internet, casino, restaurante cu specific, telefoane, room service etc). Pentru fiecare achizitie primiti o chitanta in momentul cumpararii, iar un desfasurator al tuturor cheltuielilor Dvs. va va fi transmis cu o seara inainte de debarcare.

Atentie: nu pierdeti acest card pentru ca orice re-emitere va fi facuta contra cost!

In general, pe vasele de croaziera Celebrity Cruises exista patru tipuri principale de cabine:

 • Cabine interioare – standard, studio
 • Cabine exterioare, cu fereastra/hublou cu vedere la ocean
 • Cabine cu balcon cu vedere la ocean, Standard, Deluxe, cu Infinite Veranda, Concierge Class si AquaClass
 • Apartamente si Vile pe 2 nivele

Unele cabine pot gazdui trei sau patru persoane si in acest scop sunt dotate cu paturi supraetajate, suspendate sau o canapea extensibila. Numarul acestor cabine este limitat, in sensul ca nu toate cabinele sunt echipate cu spatiu suplimentar sau cu paturi pliante, ca intr-un hotel. Acest lucru se datoreaza respectarii masurilor de siguranta la bord.

Cabinele interioare standard sunt situate in mijlocul vasului si, prin urmare, nu au ferestre. De obicei au aceeasi dimensiune ca si cabinele cu ferestre, dar se simt putin mai mici. Cabina interioara este dotata in mod standard cu doua paturi separate, care, de regula, pot fi transformate in pat matrimonial. Cabine interioare se gasesc, de obicei, pe toate puntile si sunt destul de accesibile ca pret.

Cabinele cu vedere la ocean (exterioare) sunt situate pe partile laterale si in fata navei si au ferestre sau hublouri. Ferestrele sunt suficient de mari si, in general, de aceeasi dimensiune, indiferent de inaltimea puntii. Hublourile au o vedere mult mai mica. Principalul avantaj al acestor cabine fata de cele interne este ca au lumina naturala. Pe nave, exista si un anumit numar de cabine cu vedere obstructionata, adica sunt situate pe punti sau in locuri, unde exista obiecte (barci de salvare) sau constructii (structuri, cadre ale vasului) care obtureaza partial sau total vederea fereastrei. Fereastra / hubloul nu se deschid din motive de securitate.

Cabinele cu balcon, cu vedere la ocean, sunt cele mai populare ca tip de cazare iar pe vasele cele mai moderne si mai mari, acestea sunt intr-un numar destul de mare. Cabinele cu balcon sunt de mai multe tipuri, in functie de suprafata, situare pe vas si beneficii incluse. Exista, de asemenea, si un anumit numar de cabine cu balcon, cu vederea la ocean obstructionata, adica sunt situate pe punti sau in locuri, unde exista obiecte (barci de salvare) sau constructii (structuri, cadre ale vasului) care obtureaza partial sau total vederea din balcon.

Apartamentele si Vilele ofera o paleta larga de optiuni de cazare, foarte variata din punctul de vedere al  dimensiunii cabinelor si a gamei de servicii suplimentare. In general, apartamentele ofera un pat king-size si un balcon mare. Exceptie fac apartamentele panoramice fara balcon, de pe anumite vase de croaziera mai mici. Apartamentele au printre beneficiile incluse : servicii de concierge, pachete de bauturi Premium , pachet internet Stream si acces prioritar. La fel ca in hoteluri, apartamentele pot fi cu mai multe camere sau pe mai multe niveluri (Vilele), cu living separat suficient de mare pentru a gazdui un pian, precum si baie imensa cu jacuzzi, cu vedere la ocean sau chiar balcon cu jacuzzi.

In ciuda suprafetei generoase a acestor apartamente, adesea, numarul maxim de persoane acceptate la cazare este limitat.

Fiecare din aceste tipuri de cabine poate fi comercializat si in regim de cabine garantate, care au urmatoarele conditii:

 • se rezerva o categorie minima garantata ( ex: interioara, exterioara, cu balcon etc);
 • beneficii: tariful platit este cel mai mic pentru categoria respectiva,  iar cabina poate beneficia de upgradare la o categorie de cabina superioara in functie de gradul de ocupare al vasului;
 • localizarea si numarul exact al cabinei vor fi aflate, cel tarziu in ziua imbarcarii in port;
 • exista posibilitatea ca pentru cabinele cu fereastra si cu balcon, sa se aloce cabine cu vedere obstructionata (in dreptul barcilor de salvare);
 • pot fi alocate si cabine pentru persoane cu dizabilitati (aceste cabine, pe langa facilitatile speciale, au aceleasi dotari ca o cabina normala; sunt mai spatioase );
 • odata alocata cabina, de catre compania de croaziere,  aceasta NU mai poate fi schimbata.

 Daca doriti cabine alaturate, atunci nu va recomandam sa rezervati acest tip de cabine garantate.

Pe vasele Celebrity Cruises, exista cabine pentru persoane cu dizabilitati, dotate corespunzator. In momentul rezervarii, pasagerul va oferi agentului de turism detalii despre natura dizabilitatii sale, precum si echipamentele si medicamentele pe care va trebui sa le ia la bord, acestea urmand a fi comunicate vasului.

Daca un pasager are nevoie de echipamente speciale, medicamente, conditii speciale de ingrijire si supraveghere, organizarea acestora precum si costurile sunt in sarcina pasagerului. Compania nu poate oferi servicii de ingrijire sau supraveghere in caz de boala.

Voltajul corespunzator prizelor din cabina este de 110 / 220 volti. Toate cabinele sunt dotate cu uscator de par.

In fiecare seara veti primi in cabina, un program al zilei urmatoare (Celebrity Today) unde gasiti toate informatiile cu privire la portul, unde va ancora vasul, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care au loc la bordul vasului, inclusiv programul si locatia tuturor restaurantelor, precum si alte informatii.

Va rugam sa respectati cu strictete orele de imbarcare in fiecare port vizitat mentionat pe programul zilnic „Celebrity Today”, deoarece vasul nu isi modifica programul de plecare sub niciun motiv si cei care intarzie nu vor mai fi acceptati la bord peste ora limita anuntata. Ora pe care trebuie s-o aveti in vedere in orice port este ora vasului si nu ora locala a fiecarei destinatii din itinerariu.

Inainte de plecarea vasului din port, este obligatorie participarea la exercitiul de salvare in caz de urgenta la bord, Muster Drill. In momentul in care capitanul anunta pe vas inceperea exercitiului, trebuie sa mergeti la statia desemnata pentru cabina Dvs., avand asupra Dvs. cardul Celebrity Cruise SeaPass, pe care l-ati primit la imbarcare si care va fi scanat de personalul de la bordul vasului.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Sezonul de vacanta 2025 cu Royal Caribbean

Cu Royal Caribbean, momentele speciale din 2025 se vor transforma in experiente de neuitat. Explorati tarmurile insorite ale Caraibelor, coastele colorate ale Mediteranei si ghetarii stralucitori din Alaska. Aventurati-va catre destinatii exotice precum Asia si Australia.

Citeste mai mult »
Celebrity Cruises

Sezonul de vara in Alaska cu Celebrity Edge

Nava care a introdus designul revolutionar orientat spre exterior, isi face debutul in Alaska pentru sezonul de vara, oferind itinerarii de sapte nopti cu imbarcare si debarcare din Seattle, vizitand Ghetarul Dawes si oprindu-se in Juneau, Ketchikan si Skagway

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!