tot ce trebuie sa stiti despre

Olanda

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Olanda

Olanda, simbolul tolerantei si al libertatii de exprimare, se mandreste cu casute intime, zeci de canale unduitoare frumos luminate, atmosfera calda si primitoare, petreceri nebune si o bogata viata artistica si culturala.
Va veti gandi la lalele si incaltaminte din lemn, poate la berea Heineken si la unii dintre locuitorii faimosi in trecut, precum Rembrandt, Van Gogh si Anne Frank. Dar stiti ca Amsterdam, capitala tarii, are mai multe canale decat Venetia insasi (conectand un puzzle de 90 de insule), conectate prin aproximativ 1.280 de poduri? 

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Olanda

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Destinații de vacanta

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »