Africa

De la plajele străjuite de palmieri din Mombasa și până la moscheile decorate din Durban, descoperiți această regiune unică la bordul croazierelor noastre!
În Zanzibar, vizitați site-urile Patrimoniului Mondial UNESCO și lăsati-vă cuceriți de aromele de cardamon, scorțișoară și cuișoare cu o vizită la o plantație locală de mirodenii. Urcați-vă într-un dhow tradițional și plecați spre Prison Island să explorați o închisoare din secolul al XIX-lea, apoi petreceți după-amiaza socializând cu localnicii și admirând bijuteriile și sculpturile din lemn la bazarul Darajani.
Călătoriți spre orașul emblematic al Africii de Sud, Cape Town, și experimentați frumusețea vastă a acestui ținut de poveste. Vizitați vârful Table Mountain, simbolul orașului, într-o drumeție de neuitat de unde veți admira priveliști spectaculoase.  Aventurați-vă în lumea sălbatică din Parcul Wetland iSimangaliso, sit al Patrimoniului Mondial, și nu ratați șansa de a vedea hipopotamii și crocodilii în habitatul lor natural.
Indiferent ce itinerariu alegeți, Africa vă va cuceri cu plajele uimitoare, viața sălbatică exotică și orașele sofisticate din destinațiile noastre.

Destinații Africa

De la plajele străjuite de palmieri din Mombasa și până la moscheile decorate din Durban, descoperiți această regiune unică la bordul croazierelor noastre! Indiferent ce itinerariu alegeți, Africa vă va cuceri cu plajele uimitoare, viața sălbatică exotică și orașele sofisticate din destinațiile noastre.

Africa de Sud

Porniți într-o călătorie uimitoare spre locul unde Oceanele Indian și Atlantic au modelat sălbatica și frumoasa țară Africa de Sud.

AZA_DG_2021

Te-ai abonat cu succes la newsletter