tot ce trebuie sa stiti despre

Canada

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Canada

Canada este tara lacurilor glaciare, a spectaculoaselor linii de coasta, a oraselor vorbitoare de limba franceza si a localnicilor prietenosi. Supranumita Marele Alb din Nord, a doua tara ca marime din lume este plina de istorie coloniala si indigena.
Navigati spre Canada pentru a pasi in Catedrala Notre Dame din Montreal, datand din secolul al XVII-lea, si a va plimba in vechiul oras Quebec construit in stil european.
Aventurati-va in afara centrelor urbane si explorati salbaticia parcurgand cele 80 mile de trasee in St. John’s, Newfoundland sau urcand cu bicicleta pe muntele Bear in Victoria, British Columbia sau incercand tiroliana sau bungee jumpin-ul in muntii Coast de langa Vancouver.
Orase incantatoare, munti fermecatori si lacuri limpezi va asteapta in Canada.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Canada

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Destinații de vacanta

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »