fbpx

celebrity cruises

pachete de bauturi

Bucurati-va de pachetele de bauturi incluse in tariful de croaziera.

UN SINGUR PRET. ZERO GRIJI LA BORD.

Noul concept tarifar All Included, al croazierelor Celebrity Cruises, ofera tuturor oaspetilor din aceeasi cabina,  posibilitatea de a beneficia, pe langa pachetul de internet Wi-Fi Basic si taxa de servicii la bord (bacsisuri), si de pachetul de bauturi CLASSIC, inclus in tarife .
Experienta THE RETREAT, destinata apartamentelor, include in tarife pe langa beneficiile : pachetul de internet Wi-Fi Premium, taxa de servicii la bord (bacsisuri), credit la bord pentru excursii optionale – pana la 200 usd /persoana (in functie de nr de nopti al croazierei) credit la bord pentru cheltuieli personale de pana la 200 usd / persoane (in functie de nr. de nopti al croazierei) si pachetul de bauturi PREMIUM, pentru toti pasagerii din cabina.
 


Pachet de bauturi alcoolice
CLASSIC

(adulti)

Consum la discretie de :
 – racoritoare la dozator, sucuri,  apa imbuteliata non premium, specialitati de cafea si ceai Premiu (nu sunt incluse Smoothies si Aqua Spa Fresh Juice); 
 – selectii de bauturi spirtoase :
 1. Gin – Beefeater, Gordon`s, Praire Gin;
 2. Lichioruri si Cognac – Campari, Galliano, Hennessy VS, Kahlua, Licor 43, Ouzo,  Sambuca Romana, Southern Comfort, Tia Maria;
 3. Rom – Bacardi, Captain Morgan’s, Malibu, Myer’s, Wray & Nephew;
 4. Tequila – Teremana Blanco, Don Julio Blanco;
 5. Votca – Absolut and flavors, New Amsterdam, Smirnoff, Tito`s;
 6. Whiskey – Dewar’s White Label, Famous Grouse, Jim Beam, Johnnie Walker Red, Monkey Shoulder, Seagram’s VO;
 7. Cocktailuri: o selectie mare de cocktailuri clasice facute cu bauturile spirtoase din pachetul Classic;
 8. Vinuri – O selectie mare de vinuri la pahar din diferite regiuni ale lumii, inclusiv California, Franta, Italia, Spania, Germania, Argentina, Chile si Australia.
 9. Bere  – Budweiser, Bud Light, Coors Light, Corona, Heineken, Kirin, Kirin Light, Miller Lite, Moretti, Michelob Ultra, Newcastle Brown Ale, cidru Strongbow;
 
NOTE:
Pachetul de bauturi Classic include bauturile spirtoase al caror cost nu depaseste 10 USD / bautura. Disponibilitatea marcilor de bauturi variaza in functie de local.                                                                  
In plus, beneficiati de 15% discount pentru orice sticla de vin achizitionata la bord, inclusiv vinuri premiate, de colectie sau rare.
Mast barr pe Celebrity Cruises


Pachet de bauturi alcoolice
PREMIUM

(adulti)

Consum la discretie de :
 – racoritoare la dozator, sucuri,  apa imbuteliata premium (Acqua Panna, Evian, San Pellegrino), Vitamin Water,  specialitati de cafea si ceai Premium, Red Bull & Editii, Ice Tea imbuteliat, Sifon, Sucuri fresh Spa Café, Cocktailuri Zero Proof, cu si fara gheata;
 – Pe langa bauturile alcoolice ale pachetului Classic, pachetul Premium include si consumul la discretie a urmatoarelor selectii de bauturi spirtoase :
 1. Gin – Bombay Sapphire, Hendrick’s, Plymouth, Star of Bombay, Tanqueray, Gunpowder;
 2. Lichioruri si Cognac – Baileys Irish Cream, Chambord, Cointreau, Courvousier VSOP, Disarronno Amaretto, Disarronno Velvet, Drambuie, Godiva, Remy Martin VSOP, St. Germain, Aperol)
 3. Rom – Bacardi 8 Anos, Brugal, Flor de Cana, Pyrat XO, Zacapa 23, Bumbu Rum;
 4. Tequila – Cazadores Reposado, Teremana Reposado, Don Julio Reposado, Patron Reposado, Patron Silver, Ghost Tequila;
 5. Votca– Belvedere, Chopin, Christiania, Ciroc Snap Frost & Flavors, Grey Goose, Ketel One & Botanicals, Pearl, Reyka;
 6. WhiskeyAberfeldy 12, Bulleit Bourbon, Chivas Regal 12, Dewar’s 12, Gentleman Jack, The Glenlivet, Jack Daniel’s Black, Jack Daniel’s Rye, Jack Daniel’s Single Barrel, Johnnie Walker Black, Johnnie Walker Double Black, The Macallan Lumina, The Macallan Quest, Maker’s Mark, Rittenhouse Rye, Wild Turkey, Woodford Reserve;
 7. Cocktailuri – Cocktailuri artizanale, martini si long drinks, toate preparate cu bauturi spirtoase din pachetul Premium;
 8. Vinuri – Sampanii si vinuri preferate, cum ar fi Conundrum White si Red Blends, Decoy Cabernet Sauvignon, J&H Selbach Riesling Kabine, Mouton Cadet Bordeaux Blend si Edmeades Zinfandel;
 9. Bere – Anchor Steam, Blue Moon, Blue Moon Haze, Dogfish Head 90 Minute, Grolsch, Guinness, Kronenbourg 1664, La Fin du Monde, Leffe Blonde Rouge, Peroni, Lagunitas Ale, Terrapin Luau, Sapporo, Sierra Nevada, Stella Artois, Topo Chico Seltzer;
 
NOTE:
Pachetul de bauturi Premium include bauturile spirtoase al caror cost nu depaseste 17 USD / bautura, la care se adauga si bauturile alcoolice din pachetul Classic.  Disponibilitatea marcilor de bauturi variaza in functie de local.                                                                  
In plus, beneficiati de 20% discount pentru orice sticla de vin achizitionata la bord, inclusiv vinuri premiate, de colectie sau rare.

Aceste pachete de bauturi (daca nu sunt incluse in tariful croazierei – ex: tariful NO PERK cu pensiune completa) se pot achizitiona online in Cruise Plannerul croazierei sau de la bordul vasului, avand tarife care pornesc de la 89 usd / zi / persoana pentru pachetul Classic si de la 109 usd / zi /persoana pentru pachetul Premium, la care se adauga o taxa de servicii la bord de 20%.

Pachetele de bauturi trebuie achizitionate pentru toate persoanele din cabina.


Pachet de bauturi nealcoolice
CLASSIC

(sub 21 respectiv 18 ani)

Consum la discretie de racoritoare la dozator sucuri,  apa imbuteliata non premium, specialitati de cafea si ceai Premiu (nu sunt incluse Smoothies si Aqua Spa Fresh Juice);


Pachet de bauturi nealcoolice
PREMIUM

(sub 21 respectiv 18 ani)

Consum la discretie de racoritoare la dozator sau imbuteliate, in barurile si restaurantele de la bord. Sunt incluse toate bauturile din pachetele Classic precum si apa imbuteliata premium (Acqua Panna, Evian, San Pellegrino), Vitamin Water, specialitati de cafea si ceai Premium, Red Bull & Editii, Ice Tea imbuteliat, Sifon, Sucuri fresh Spa Café, Cocktailuri Zero Proof, cu si fara gheata;
Bar Martini Crush pe Celebrity Cruises

martini bar

Michaels Club pe Celebrity Cruises

michaels club

Pe Celebrity Cruises

mast bar

Bar Sunset pe Celebrity Cruises

sunset barTOT CE ATI DORIT SA STITI

INFORMATII UTILE

Pachetele noastre de bauturi includ o mare varietate de optiuni alcoolice si non alcoolice, inclusiv specialitati de cafea, sucuri proaspete de fructe, apa imbuteliata, bauturi sportive si bauturi carbogazoase. Toti oaspetii pot servi bauturi la alegere, cu sau fara alcool. Oaspetii care nu au varsta legala pentru consumul de bauturi alcoolice (18 ani, respectiv 21 ani pentru SUA, Canada, Puerto Rico si EAU) vor putea alege doar bauturi nealcoolice.

Oaspetii care au rezervat o croaziera cu tariful All Included si doresc sa-si upgradeze pachetul Classic de bauturi la pachetul Premium, pot face acest lucru online, prin intermediul sectiunii Cruise Planner, dupa plata finala a rezervarii, sau la bordul vasului. Taxa de upgrade va fi de 11 USD de persoana pe zi, care include si taxa de serviciu pentru bauturi (se poate modifica).

Intr-adevar, pasagerii care calatoresc singuri in cabina vor achita suplimentul dublu pentru upgradarea la tariful All Included. Pachetul de bauturi si cel de internet insa nu vor putea fi duble, fiind oferite per persoana. Nu se ofera rambursarea pachetelor neutilizate.

Da, se poate face upgradare la pachetul All Included, insa la tarifele disponibile pentru aceste pachete, la momentul modificarii.

Daca rezervarea se confirma cu tariful Cruise Only (No Perk), toti oaspetii din cabina vor primi facilitatile pachetului si vor avea tariful Cruise Only (No Perk). Daca un oaspete din cabina alege sa treaca la pachetul All Included, atunci toti oaspetii din cabina trebuie sa faca upgrade-ul si sa aleaga acelasi pachet.

Pentru oaspetii care au pachetul Classic, daca bautura dorita costa mai mult de 10 usd (limita a pachetului ), va trebui achitata diferenta plus taxa de servicii la bord de 20%.

Ex: pentru un cocktail de 12 usd, se achita 2 usd + 20% taxa de servicii la bord  – suma ce va aparea pe contul Setsail al clientului, deschis la bord.

Pentru oaspetii care au pachetul Premium, daca bautura dorita costa mai mult de 17 usd (limita a pachetului ), va trebui achitata diferenta plus taxa de servicii la bord de 20%.

Ex: pentru un cocktail de 20 usd, se achita 3 usd + 20% taxa de servicii la bord  – suma ce va aparea pe contul Setsail al clientului, deschis la bord.

Nu, puteti servi doar cate o singura bautura pe comanda, pentru oricare dintre pachetele de bauturi. Aceste pachete de bauturi sunt pentru uz in regim single, nu pot fi impartite cu alti oaspeti.

Daca aveti un pachet de bauturi achizitionat, atunci cand solicitati o bautura trebuie sa prezentati cardul SeaPass. (cheia cabinei)

Nu, pachetele de bauturi nu sunt valabile pe croazierele din Galapagos.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Ce sunt croazierele cu tarife garantate

Este un lucru binecunoscut ca, cu cat incepi mai devreme sa iti rezervi vacanta, cu atat pretul platit va fi mai mic. Ei bine, acest principiu nu functioneaza intotdeauna pentru croaziere. Cu mici exceptii. Va invitam sa vedeti care.

Citeste mai mult »
Croaziere in Mediterana, Italia, Amalfi, Azamara Pursuit
Destinații de vacanta

Cele mai lungi itinerarii de croaziera

Cele mai lungi croaziere, de peste 15 nopti, ofera o oportunitate unica de a experimenta o varietate de destinatii intr-o vacanta memorabila. Sunt, de regula, intr-un singur sens, de la un punct la altul. Ati putea chiar sa va imbarcati pe nava pe un continent si sa debarcati pe altul.

Citeste mai mult »
Destinații de vacanta

10 experiente de neratat intr-o croaziera Royal

Intr-o croaziera Royal , aveti o multime de lucruri de facut si testat, o multime de spectacole de vazut si aventuri de trait, indiferent de cepreferati. In plus, pe fiecare vas veti avea parte de senzatii care variaza de la parasutism si surfing pana la patinaj si tiroliana.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!