Europa

Fiecare turist va gasi Europa

DESTINATII ALESE, IDEI DE VACANTA SI NU NUMAI

Lasati-va fermecati de istoria, cultura, bucataria si frumusetea incontestabila a Lumii Vechi intr-o vacanta europeana la bordul croazierelor noastre. Fie ca optati pentru frumoasa Mediterana, fie ca vizitati orasele iconice din nordul Europei, exista o multime de modalitati de a descoperi tot ce este mai bun din regiune.
Savurati un croissant proaspat si un cafe au lait intr-o patiserie pariziana, apoi bucurati-va de o paella cu fructe de mare proaspete la un restaurant din La Rambla, cea mai cunoscuta artera din Barcelona. Relaxati-va intr-o gondola in timp ce parcurgeti caile navigabile antice din Venetia, unul dintre cele mai romantice orase din lume, inainte de a conduce aventuros pe Coasta Amalfi din sudul Italiei, ale carei sate pitoresti, gradini luxuriante si privelisti incredibile va vor taia rasuflarea.

Mai departe spre nord, experimentati minunile naturale uluitoare, precum fiordurile mistice ale Norvegiei, zonele bogat impadurite din Oslo sau unica Laguna Albastra din Islanda, incalzita cu energie geotermala si plina de minerale terapeutice. Parcurgeti castelele medievale din Irlanda, unde au avut loc batalii legendare, apoi faceti o pauza pentru a reflecta asupra gloriei nealterate a padurilor baltice. Extindeti-va orizonturile intr-o vacanta europeana pe croaziera in timp ce porniti in aventuri spectaculoase in unele dintre cele mai interesante orase din lume.

CELE MAI INDRAGITE DESTINATII DIN Europa

Lasati-va fermecati de istoria, cultura, bucataria si frumusetea incontestabila a Lumii Vechi intr-o vacanta europeana la bordul croazierelor noastre.

CELE MAI INDRAGITE DESTINATII DIN Europa

Lasati-va fermecati de istoria, cultura, bucataria si frumusetea incontestabila a Lumii Vechi intr-o vacanta europeana la bordul croazierelor noastre.

PE CELE MAI PREMIATE VASE

O VACANTA ALTFEL IN Europa

INCERCAND O CROAZIERA

CE SPUN OASPETII NOSTRI

Te-ai abonat cu succes la newsletter