Europa

Lăsați-vă fermecați de istoria, cultura, bucătăria și frumusețea incontestabilă a Lumii Vechi într-o vacanță europeană la bordul croazierelor noastre. Fie că optați pentru frumoasa Mediterană, fie că vizitați orașele iconice din nordul Europei, există o mulțime de modalități de a descoperi tot ce este mai bun din regiune.
Savurați un croissant proaspăt și un cafe au lait într-o patiserie pariziană, apoi bucurați-vă de o paella cu fructe de mare proaspete la un restaurant din La Rambla, cea mai cunoscută arteră din Barcelona. Relaxați-vă într-o gondolă în timp ce parcurgeți căile navigabile antice din Veneția, unul dintre cele mai romantice orașe din lume, înainte de a conduce aventuros pe Coasta Amalfi din sudul Italiei, ale cărei sate pitorești, grădini luxuriante și priveliști incredibile vă vor tăia răsuflarea.

Mai departe spre nord, experimentați minunile naturale uluitoare, precum fiordurile mistice ale Norvegiei, zonele bogat împădurite din Oslo sau unica Lagună Albastră din Islanda, încălzită cu energie geotermală și plină de minerale terapeutice. Parcurgeți castelele medievale din Irlanda, unde au avut loc bătălii legendare, apoi faceți o pauză pentru a reflecta asupra gloriei nealterate a pădurilor baltice. Extindeți-vă orizonturile într-o vacanță europeană pe croazieră în timp ce porniți în aventuri spectaculoase în unele dintre cele mai interesante orașe din lume.

Destinații Europa

Lăsați-vă fermecați de istoria, cultura, bucătăria și frumusețea incontestabilă a Lumii Vechi într-o vacanță europeană la bordul croazierelor noastre.

Danemarca

Veniți la bordul unei croaziere in Scandinavia pentru a vizita arhitectura medievală, cu influențe  moderne.

Estonia

În țările din jurul Mării Baltice veți regăsi păduri vaste, lacuri de turcoaz, fiorduri care vă taie respirația și orașe fascinante.

Finlanda

Arhitectură medievală, emoții moderne și peisaje spectaculoase vă așteaptă într-o croazieră în Scandinavia.

Franta

Vizitați faimoasa Riviera din Franța și trăiți experiența La vie est Belle. Oh, la la!

Grecia

Descoperiți plaje idilice și ruine antice în locul în care s-au născut poezia si arta.

Insulele Canare

Căutați relaxare în natură? Un loc unde să vă retrageți și să vă relaxați pe plajă? Undeva să vă încărcați cu energie? Ei bine, în Insulele Canare le puteți avea pe toate la un loc și chiar mai mult.

Irlanda

From rugged cliffs to rowdy pubs and rolling countryside, Ireland has something for everyone.

Islanda

Descoperiți un paradis nordic, unde gheața întâlnește munții și natura luxuriantă într-o comuniune perfectă.

Italia

Mâncați, rugați-vă și iubiți prin trattoriile pline de gust, catedralele liniștitoare și locuri pline de romantism.

Letonia

În țările din jurul Mării Baltice veți regăsi păduri vaste, lacuri de turcoaz, fiorduri care vă taie respirația și orașe fascinante.

Lituania

Medieval architecture, modern sensibilities and icy beauty await in Scandinavia and the Baltics.

Rusia

Palate mărețe, arhitectură impresionantă și secole pline de istorie. Descoperiți Sankt Petersburg și frumusețile unice ale orașului.

Sardinia

Sardinia - fortărețe, festin culinar și flamingo.Plimbați-vă de-a lungul plajelor cu nisip alb, pudrat și apă limpede sau vizitați parcul urban din Molentargius cu păsările magnifice flamingo.

Scoția

Combinați aventura urbană cu frumusețea naturală a peisajelor din mediul rural într-o croazieră autentică în Insulele Britanice

Sicilia

Cea mai mare insulă a Mediteranei, Sicilia, impresionează prin îmbinarea perfectă dintre folclor, istorie, artă şi peisaje deosebite.

Spania

Descoperiți arhitectura clasică, petreceți în baruri la modă sau escaladați un vulcan impozant. Ay, que si!

Suedia

Arhitectură medievală, emoții moderne și frumusețe înghețată vă așteaptă într-o croazieră de neuitat în Scandinavia.

AZA_DG_2021

Te-ai abonat cu succes la newsletter