fbpx

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Belgia

O capodopera medievala

Bruxelles

CAPITALA

euro (EUR)

MONEDA

1595 km

DISTANTA FATA DE ROMANIA

PORNITI INTR-O AVENTURA IN

Belgia

Belgia, situata in nord-vestul Europei, este una dintre cele mai mici si mai dens populate tari europene. Si-a castigat independenta in 1830, iar astazi este un stat federal cu puteri impartite intre regiunile Flandra, Valonia si Bruxelles, care este si capitala tarii. In Belgia sunt peste 3.000 de castele de explorat, campuri de lupta din cele doua razboaie mondiale, precum si numeroase muzee. Regiunea Flandra se  mandreste cu orasele si porturile sale, dar si cu peisajul sau de campie, in timp ce Valonia este o regiune deluroasa, mai ales in zona Ardennes din sud-estul Belgiei, a carei frumusete naturala este admirata de vizitatorii de pretutindeni.

PORTURI POPULARE DIN

Belgia

Bruges este un oras medieval plin de canale, poduri si cladiri istorice, centrul istoric fiind inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO. Anvers este un oras elegant si sofisticat, iar Oostende este un oras fermecator de la malul marii, situat in Flandra de Vest.

Anvers, Belgia

Anvers este un oras elegant si sofisticat, plin de amintiri monumentale ale trecutului sau prosper, medieval si renascentist, reinventandu-se in prezent ca un oras contemporan incitant. Mare centru de diamante in trecut, acum se remarca ca un jucator important pe scena modei mondiale. Belgia are cea mai mare densitate...

Oostende, Belgia

Initial cunoscut ca o statiune montana eleganta, cu vilele sale regale si cazinoul impunator, in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial, Ostend a devenit cunoscut pentru remarcabilul Zid Atlantic - un complex de buncare, amplasamente de arme si tuneluri create de fortele germane in timpul Celui de-al Doilea Razboi...

Bruges (Zeebrugge), Belgia

Brugge sau Bruges in franceza, este cel mai frumos oras al regiunii Flamande din nord vestul Belgiei, fiind unul din cele mai importante centre culturale ale Europei, dar si un centru economic, aflandu-se la 16 km de Zeebrugge -portul sau la Marea Nordului. Bruges a fost o adevarata metropola...

Descoperiti Belgia

creati-va
amintiri!

In Belgia se regasesc numeroase capodopere arhitecturale ce stau marturie pentru stilurile de top adoptate de arhitecti de-a lungul secolelor. In timpul Evului Mediu au fost ridicate catedrale si clopotnite ce pot fi admirate si astazi in multe dintre orasele belgiene. In secolul XX, Bruxelles a devenit centrul miscarii Art Nouveau.

flota noastra premiata

ALEGETI UN VAS

Curiozitati despre destinatia favorita

insider tips

Aflati cele mai inedite informatii despre tara pe care urmeaza sa o vizitati! 

01

Peste 1.000 de organizatii internationale publice si private si-au stabilit sediul central in Bruxelles, capitala Belgiei. Printre acestea se numara si principalele institutii ale Uniunii Europene si ale NATO.

02

Anvers, al doilea oras ca marime din Belgia, este capitala mondiala a diamantelor. Mai mult de jumatate din diamantele vandute in intreaga lume trec prin acest oras stralucitor. Anvers este cel mai populat oras din Flandra, iar portul sau este al doilea ca marime din Europa.

03

Cea mai lunga linie de tramvai din lume este parcursa de Kusttram pe un traseu de 68 de kilometri de-a lungul coastei belgiene intre granita franceza si cea olandeza, avand opriri in 67 de orase, de la Knokke-Heist pana la De Panne, cu o frecventa de 10 minute la ore de varf pe timpul verii.
circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

MERITATI TOT CE ESTE MAI BUN
IN MATERIE DE VACANTE

PESTE 20 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIUL CROAZIERELOR

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Croaziere

Royal Caribbean lanseaza noi itinerarii in Asia

Pentru sezonul 2024-2025, croazierele cu plecare din China se anunta mai indraznete ca oricand. Revolutionarul Spectrum of the Seas revine in zona pentru a oferi itinerarii imersive in Japonia. Indragita clasa de vase Quantum, plina de senzatii si emotii, vine cu itinerarii epice de 4-7 nopti catre porturi emblematice.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!