fbpx

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Insulele Virgine Britanice

Fericirea se masoara in granule de nisip

Road Town

CAPITALA

dolar U.S. (USD)

MONEDA

8522 km

DISTANTA FATA DE ROMANIA

PORNITI INTR-O AVENTURA IN

Insulele Virgine Britanice

nsulele Virgine Britanice sunt alcatuite dintr-o duzina de insule insa majoritatea sunt nelocuite. Arhipelagul este format din munti putin inalti si dealuri care se unduiesc frumos la orizont, acoperite de leandri si plante de hibiscus. Varfurile acestora sunt inconjurate de lagune linistite, unde abunda recifurile de corali si plaje cu nisp alb. Tortola este cea mai mare dintre insule, urmata de Virgin Gorda si Jost Van Dyke care sunt mult mai mici ca dimensiune dar pline de frumuseti naturale. In golfurile insulelor se ascund orase mici pitoresti, ai caror locuitori sunt veseli si mereu bucurosi de oaspeti.

PORTURI POPULARE DIN

Insulele Virgine Britanice

Locul unde salasuia piratul Barba Neagra si Capitanul Kidd isi pastreaza si astazi mostenirea sarata a piratilor si traditiile de fabricare a romului. Iar aventura se regaseste la tot pasul, indiferent daca alegeti sa va plimbati prin orasul Road Town sau sa inchiriati o barca din capitala mondiala a navigatiei.

Descoperiti Insulele Virgine Britanice

creati-va
amintiri!

Frumoasele plaje transmit magia insulelor tuturor celor care iubesc soarele si marea iar pasionatii de scufundari si snorkeling se vor simti precum copiii intr-un magazin de dulciuri atunci cand vor vedea multitudinea de corali, grote submarine si numeroase vase scufundate.

flota noastra premiata

ALEGETI UN VAS

Curiozitati despre destinatia favorita

insider tips

Aflati cele mai inedite informatii despre tara pe care urmeaza sa o vizitati! 

01

Cele mai cautate suveniruri din Insulele Virgine Britanice sunt pietrele pretioase si bratarile metalice facute in fata Dvs. Pentru a aduce acasa aromele caraibiene puteti cumpara de asemenea marci locale de rom sau mirodenii specifice.

02

Taxiurile din Tortola pot fi utilizate atat pentru a ajunge intr-un anumit punct al orasului sau de pe insula, dar sunt in acelasi timp si un mijloc foarte comod de a vizita, taximetristii oferind si tururi ale insulei.

03

Desi administrativ sunt teritoriu al Marii Britanii, in Insulele Virgine Britanice nu se utilizeaza lira sterlina. Moneda oficiala a insulelor este dolarul american, mai convenabil pentru turistii care vin din Florida sau care vor sa viziteze si Insulele Virgine Americane.
circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

MERITATI TOT CE ESTE MAI BUN
IN MATERIE DE VACANTE

PESTE 20 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIUL CROAZIERELOR

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Recomandari de calatorie

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »