fbpx

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Vietnam

Peisaje misterioase si embleme istorice

Hanoi

CAPITALA

dong vietnamez (VND)

MONEDA

8112 km

DISTANTA FATA DE ROMANIA

PORNITI INTR-O AVENTURA IN

Vietnam

O croaziera in Vietnam va poarta prin unele dintre cele mai fascinante zone din Asia de Sud-Est. Veti vedea orase vibrante inzestrate cu urme ale regatelor si civilizatiilor trecute. Pe langa orasele port in care veti opri in Vietnam, va veti bucura si de pitorescul peisaj rural al tarii si de o atractie fara seaman cum este sclipitorul si misticul golf Halong. Veti naviga de-a lungul unui peisaj de coasta incredibil la bordul unuia dintre cele mai luxoase vase de croaziera. Coborati in porturi pentru aventuri de neuitat intr-un décor ce-ti taie respiratia inainte de a reveni pe vas pentru a va continua calatoria cu stil in cele mai confortabile amenajari.

PORTURI POPULARE DIN

Vietnam

Croazierele in Vietnam va poarta intr-o tara care imbina intr-un stil inconfundabil orasele vibrante, golfurile si caile navigabile care intriga si zonele rurale muntoase pline de terase de orez.

Descoperiti Vietnam

creati-va
amintiri!

O croaziera cu opriri in Vietnam va poarta in porturi incantatoare de-a lungul intregii coaste luxuriante. De la apele de smarald din golful Halong la templele din Hue sau la ritmul frenetc din orasul Ho Chi Minh, toate va asteapta.

flota noastra premiata

ALEGETI UN VAS

Curiozitati despre destinatia favorita

insider tips

Aflati cele mai inedite informatii despre tara pe care urmeaza sa o vizitati! 

01

In Vietnam este cald tot timpul anului, dar in perioada ianuarie – martie poate fi racoare, mai ales noaptea, asadar e bine sa va luati o jacheta.

02

Atat capitala Hanoi, cat si golful Halong sunt la aproximativ doua ore de portul Hai Phong, in directii opuse. Daca vasul nu sta doua zile in port va trebui sa alegeti una dintre cele doua destinatii.

03

Traversatul strazii in Vietnam nu este pentru timizi, dar mergeti cu pas hotarat, fara miscari bruste si traficul va va ocoli cu usurinta.
circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

MERITATI TOT CE ESTE MAI BUN
IN MATERIE DE VACANTE

PESTE 20 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIUL CROAZIERELOR

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru