fbpx

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Insulele Andaman

Ape de smarald si recifuri neatinse

Port Blair

CAPITALA

rupia indiana (INR)

MONEDA

7358 km

DISTANTA FATA DE ROMANIA

PORNITI INTR-O AVENTURA IN

Insulele Andaman

ceste insule situate in Golful Bengal, la mai mult de 1000 km de coasta estica a Indiei sunt acoperite de paduri tropicale magnifice unde traiesc multe specii rare da pasari, insa atractia principala o reprezinta plajele salbatice si recifele intacte de corali ce inconjoara insulele. Apele limpezi ale Marii Andaman pline de pesti frumos colorati sunt perfecte pentru practicarea de snorkeling sau scufundari. Turistilor le este permisa calatoria pe cateva din cele peste 500 de insule ale arhipelagului, cea mai populara dintre acestea fiind Havelock datorita plajelor superbe. Calatorilor le este insa strict interzis sa mearga in Insulele Nicobar aflate in sudul arhipelagului.

PORTURI POPULARE DIN

Insulele Andaman

Aceste insule izolate si pitoresti din Golful Bengal sunt acoperite de paduri tropicale dese si pline de flora si fauna exotica. Plajele salbatice si recifele de corali atrag din ce in ce mai multi turisti an de an.

Descoperiti Insulele Andaman

creati-va
amintiri!

Bogate in frumuseti naturale dar greu accesibile pentru turisti, Insulele Andaman reprezinta o destinatie ce ar trebui sa se regaseasca pe lista fiecarui calator. Plajele cu nisip alb, fin, speciile exotice de animale si recifele de corali sunt atractii extraordinare.

No Post Found

flota noastra premiata

ALEGETI UN VAS

Curiozitati despre destinatia favorita

insider tips

Aflati cele mai inedite informatii despre tara pe care urmeaza sa o vizitati! 

01

Singura insula cu infrastructura turistica dezvoltata este insula Havelock. Plaja #7 este o intindere perfecta de nisip alb marginita de palcuri de arbori mowhar si este considerata cea mai frumoasa din India.

02

In Parcul National Muntele Harriet se gasesc cele mai mari si colorate colonii de fluturi din lume. Impreuna cu flora tropicala ofera imagini de neuitat ale acestor locuri.

03

Cei ce doresc sa cunoasca cultura si traditiile locale trebuie sa viziteze insulele in luna ianuarie cand au loc mai multe festivaluri locale. In unele din aceste festivaluri calatorii pot cunoaste si traditiile triburilor antice care populeaza aceste insule.
circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

MERITATI TOT CE ESTE MAI BUN
IN MATERIE DE VACANTE

PESTE 20 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIUL CROAZIERELOR

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Recomandari de calatorie

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »