tot ce trebuie sa stiti despre

Brazilia

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Brazilia

Fiind cea mai mare tara din America de Sud si a cincea cea mai mare tara din lume, patria carnavalurilor si a cocktail-urilor caipirinhas, poate parea un pic descurajatoare incercarea de a explora atata pamant (si apa). Prin urmare, lasati navigarea in seama noastra: va vom purta prin unele dintre cele mai bune porturi braziliene si cele mai fascinante destinatii de pe continent.
„Frumoasa insula” Ilhabela ofera paduri luxuriante de mangrove, sute de cascade si nenumarate specii de mamifere, reptile si pasari. Cu strazile sale cu piatra cubica, obiective istorice si cladiri pitoresti, Paraty pare ca o intoarcere in timp, pe cand orasele vibrante precum Buzios, Maceio si Recife amintesc mai mult de Riviera Franceza, cu minunatele lor tarmuri, statiuni de lux si restaurante si baruri intesate de oameni.
Si apoi mai este si Rio, atat de cunoscut ca nu mai trebuie precizat „de Janeiro”. Fie ca va alaturati noua de Revelion, pentru carnavalul de la Rio sau asa pur si simplu, noi va garantam ca va veti distra pe cinste.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Brazilia

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru