PROIECTATE PENTRU DESTINATII EXTRAORDINARE

FLOTA NOASTRA

1 +
VASE
0
companii
0 +
DESTINATII
0
continente
1 +
ani de excelenta

DACA E TEHNOLOGIE PE MARE, SUNTEM

DESCHIZATORI DE DRUMURI

Explorati toate cele sapte zone spectaculoase, printre care Central Park cu peste 12.000 plante naturale si arbori tropicali. Lasati-va purtati de adrenalina in timp ce plonjati de la o inaltime de 10 punti pe Ultimate Abyss, cel mai inalt si provocator tobogan de pe mare. Urmariti cum cocktailurile Dvs. sunt preparate de roboti la incredibilul Bionic Bar sau delectati-va papilele gustative cu o selectie impresionanta de preparate culinare. 

CELE MAI

TEHNOLOGIZATE

La bordul vaselor Royal Caribbean si Celebrity Cruisesi veti descoperi tot ce are o croaziera mai bun de oferit.

VASE MAI MICI INSEAMNA uNEORI

EXPERIENTE MAI MARI

Dimensiunea, stilul și serviciile excepționale se combină pentru a oferi acea atmosferă autentică de hotel boutique. Vasele noastre intime, cu o capacitate de 690 pasageri, creează o atmosferă exclusivistă și ajung în locuri deosebite: în inima Veneției, Creta sau pe râurile Mississippi sau Elba.

EXPERIENTA UNUI HOTEL

BOUTIQUE

Am reinventat în totalitate experiența de la bordul unui vas de croazieră.

CELE MAI TEHNOLOGIZATE

CLASA QUANTUM

Ce alt cuvant ar putea descrie exact vasele Royal Caribbean din clasa Quantum? „Uimitor” este prea putin spus. Nici „incredibil” nu le caracterizeaza complet. Cel mai nou vas Odyssey of the Seas duce din nou conceptul de croaziera pe noi culmi. Prin tehnologia neconventionala, spatiile revolutionare si cele mai bune restaurante, va va UIMI in scurt timp.

VA DAU POSIBILITATEA SA

ZBURATI

Tehnologioe de ultima generatie si destinatii captivante. Cele mai mari vase de croaziera din Asia.

CELE MAI mARI

CLASA oasis

Explorati toate cele sapte zone spectaculoase, printre care Central Park cu peste 12.000 plante naturale si arbori tropicali. Lasati-va purtati de adrenalina in timp ce plonjati de la o inaltime de 10 punti pe Ultimate Abyss, cel mai inalt si provocator tobogan de pe mare. Urmariti cum cocktailurile Dvs. sunt preparate de roboti la incredibilul Bionic Bar sau delectati-va papilele gustative cu o selectie impresionanta de preparate culinare.

MAI MARE INSEAMNA MAI MULTA

AVENTURA

nu exista vacanta in lume care sa ofere intr-o saptamana mai multe aventuri decat cele de la bordul vaselor din clasa Oasis®. 

O EXPERIENTA TRANSFORMATIONALA

CLASA edge

Primul vas Celebrity Cruises din clasa Edge a fost conceput pentru a schimba totul. Modul in care descoperiti lumea, modul in care va conectati cu oceanul, modul in care va distrati, cinati si va relaxati pe mare. Renuntand la traditie, Celebrity Edge are un design unic, orientat catre exterior, care va conecteaza si mai mult cu marea.

LUMEA VACANTELOR

DE LUX

Sunt de fapt noile si revolutionarele noastre vase de croaziera, care reinventeaza prezentul printr-o originala abordare.

LASATI-VA SURPRINSI DE VASELE DIN

CLASA solstice

Lasati-va surprinsi si incantati la tot pasul, de la gazonul natural Lawn Club® de jumatate de acru, la spectacolul de prelucrare manuala a sticlei Hot Glass Show, de cele 10 locatii diferite pentru servire a mesei si cabinele AquaClass® situate chiar langa centrul spa. Şi toate acestea sunt doar cateva dintre numeroasele atractii care va asteapta la bordul vaselor Celebrity Cruises.

LA TOT PASUL VETI AVEA NUMAI

SURPRIZE

Gazonul natural de pe ultima punte, cu iarba verde luxurianta, va invita sa contemplati cerul instelat.

LASATI-VA iNCANTATI DE VASELE DIN

CLASA millennium

Toate vasele Celebrity Cruises au fost create pentru a va oferi cea mai frumoasa vacanta – si chiar mai mult de atat. Pe oricare dintre aceste vase, aveti la dispozitte o multime de facilitati si atractii care va vor umple zilele de incantare. Mai multe optiuni tentante de servire a mesei, mai multe baruri si cafenele care, adaugate la decorul existent, sporesc valoarea acestei clase.

CELE MAI

SURPRINZATOARE

Faceti cunostinta cu 4 vase premiate care ani la rand au fost in preferinta criticilor. Pe oricare dintre vasele noastre moderne si luxoase alegeti sa navigati, veti avea la dispozitie o multitudine de variante.

PE URMELE LUI DARWIN IN

galapagos

Conceput in stilul unui vas de expeditii, cu o capacitate maxima intre 64 -100 de pasageri, Celebrity Xpedition® navigheaza in jurul insulelor Galapagos. Croazierele fiind operate in tot timpul anului.

CONFORTUL UNUI

MEGA YACHT

Faceti cunostinta cu o destinatie exclusiva si vase proiectate special pentru ea.

NU VETI MAI DORI SA PARASITI VASELE DIN

CLASA freedom

Unele dintre cele mai originale vase Royal Caribbean, cu 15 punti destinate diferitelor activitati, distractiei si optiunilor de cazare, va ofera atat de mult la bord incat nu veti mai dori sa parasiti vasul. Clasa Freedom este intr-adevar o categorie aparte prin: H2O Zonesimulatorul de surf (incredibilul FlowRider) si clubul de noapte in aer liber, situat pe ultima punte.

ACUM CU UN

SUFLU NOU

O vasta selectie de baruri si loungeuri, posibilitati fantastice de distractie in fiecare seara: spectacole deosebite la teatru, spectacole pe gheata sau dans in clubul de noapte si discoteca sau concursuri karaoke. 

DIVERSE ACTIVITATI PE CLASA DE VASE

CLASA VOYAGER

Vasele de croaziera din clasa Voyager sunt dotate cu diverse facilitati, de la perete de catarare si patinoar, la Promenada Royal – un bulevard aglomerat cu magazine, cafenele si restaurante. Si familiile sunt binevenite, putandu-se bucura de programul extraordinar pentru adolescenti Adventure Ocean®, conceput pentru diferite grupe de varsta.

DESCOPERITI PLACEREA DE A

CALATORI

De la aventuri in Australia pana la explorarea tarmurilor Pacificului sau revendicati-va o particica din paradisul Fuji sau cutreierati printre ruinele castelelor Ryukyu in Okinawa, toate acestea la bordul vaselor din clasa Voyager.

MAI MULTE BALCOANE DIN STICLA

CLASA RADIANCE

Constructia exterioara din sticla a vaselor din clasa Radiance este perfect completata de decorul si materialele sofisticate folosite, incluzand si o colectie de arta si sculpturi contemporane. Cu mai multe spatii libere, balcoane si sticla, pe clasa Radiance, mai mult decat pe orice alt vas, veti uita ca sunteti pe o croaziera. 12 punti destinate diverselor activitati, distractiei si diferitelor tipuri de cazare; Un atriu pe 9 punti dotat cu scari curbate, cupola si lifturi de sticla cu vedere panoramica la mare.

TRANSPARENTA SI

ELEGANTA

Vasele din clasa Radiance combina viteza cu vederile panoramice si spatiile deschise, cu scopul de a oferi o croaziera de neuitat. Fiecare priveliste este demna de o poza.

NAVELE LUMINII

CLASA VISION

Vasele Royal Caribbean sunt destinatii in sine, unde veti face, veti vedea si veti savura mai mult decat v-ati fi imaginat vreodata. Poate suntem subiectivi, dar vasele Royal Caribbean® au acel CEVA care creste pulsul. Poate dimensiunile impresionante. Poate diversitatea activitatilor uluitoare. Poate nerabdarea noastra de a va avea la bord.​​​

MAI MICI SI MAI

INTIME

CELE 7 PUNTI CU LIFT DE STICLA VA OFERA O VEDERE SUPERBA CATRE OCEAN.

 

NU NE OPRIM AICI

URMEAZA NOI VASE

ODYSSEY
of the Seas

WONDER
of the Seas

Celebrity
BEYOND

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE clienti

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru