fbpx

EXPERIENTA UNEI CALATORII DE LUX

ULTRA PERSONALIZATE

SILVERSEA

8
vase de croaziera
1990
anul fondarii
1
clase de vase

italienii stiu sa aprecieze

FRUMUSETEA

si sa se bucure de orice, de la o arie din opera din Verona la aromele seducatoare ale bucatariei toscane. Pastrand vie aceasta traditie, familia Lefebvre din Roma si-a creat propriul stil de croaziera in Europa. De la fondarea sa in 1994, compania Silversea ofera calatorii premium si de lux.

vasele

silversea

Experiente autentice. Placeri simple. Momente impartasite. Vasele de croaziera de lux Silversea va ofera libertate si spatiu pentru a va planifica ziua.

de fiecare data

EXPERIENTA UNEI VACANTE UNICE

VA URAM BUN VENIT IN LUMEA SILVERSEA!

Odata ajunsi pe Silversea, de la prima croaziera deveniti membru in clubul exclusivist “Venetian Society”. Aderarea la programul de loialitate Silversea este o usa deschisa catre o lume a opurtunitatilor exclusive, facand parte dintr-o comunitate unicz de calatori din intreaga lume.

VASE DE CROAZIERA

 • Silver Cloud 
 • Silver Dawn 
 • Silver Origin 
 • Silver Muse 
 • Silver Shadow 
 • VASE DE EXPEDITIE

 • Silver Origin 
 • Silver Cloud Expedition 
 • Silver Galapagos 
 • TOT CE ATI DORIT SA INTREBATI

  TOT CE TREBUIE SA STITI

  ✔ cazare in apartamentul din categoria selectata pe intreaga croaziera (toate apartamentele sunt cu vedere la ocean);

  ✔ mese la bord (pensiune completa), de la pranz, cina in prima zi pana la micul dejun in ultima (cu exceptia restaurantelro alternative);

  ✔ bauturi alcoolice si nealcoolice premium in cabina, in baruri, in restaurante si saloane (mini-barul din apartament este alimentat de majordom la cerere in functie de prefrinteel oaspetilor); Bauturile includ selectie de vinuri, sampanie, bauturi spirtoase, bauturi racoritoare, apa, ceai si cafea;

  ✔ serviciu personal de majordom in fiecare apartament;

  ✔ room-service 24/24: in timpul cinei, puteti comanda feluri de mancare din meniul restaurantului principal The Restaurant;

  ✔ toate activitatile de divertisment la bord, inclusiv spectacole / spectacole de noapte;

  ✔ acces in toate zonele publice ale vasului (inclusiv piscine, sala de sport, sauna, jacuzzi, teren de sport);

  ✔ Internet nelimitat la bord pentru toti oaspetii. Pachetele de internet variaza in functie de categoria apartamentului si se deosebesc prin viteza;

  ✔ transfer de la port in centrul orasului si inapoi in majoritatea porturilor de escala;

  ✔ taxe pentru servicii la bord, cu exceptia celor de la Spa si salonul de infrumusetare;

  ✔ taxe si servicii portuare.

   

  Tariful croazierei de expeditie include si cazare la hotel inainte/ dupa croaziera (in functie de itinerariu), toate transferurile necesare si manipularea bagajelor, toate excursiile la tarm si tururile cu barcile Zodiac.

  In general, pe vasele de croaziera Silversea exista doar apartamente, toate cu balcon si acestea deosebindu-se in functie de suprafata si beneficii suplimentare:

  Unele cabine pot gazdui trei sau patru persoane si in acest scop sunt dotate cu paturi supraetajate sau o canapea extensibila. Numarul acestor cabine este limitat, in sensul ca nu fiecare cabina poate fi echipata cu spatiu suplimentar sau cu paturi pliante, ca intr-un hotel. Acest lucru se datoreaza respectarii masurilor de siguranta la bord.

  Apartamentul Proprietarului
  Pentru cei care isi doresc un nivel maxim de confort, spatiu si servicii la bord. Pentru cei care se asteapta la rafinamentul unei croaziere de lux. Disponibil cu un dormitor sau cu doua dormitoare, prin conectarea cu un Apartament Vista.

  Apartamentul Grand
  Proiectat de experti si numit in mod deosebit. Ideal pentru a va distra impreuna cu prietenii in timpul croazierei sau pentru a savura o cina linistita „acasa”. Disponibil cu un dormitor sau cu doua dormitoare, prin conectarea cu un Apartament Silversea Veranda.

  Apartamentul Royal
  Perfect pentru distractii. Spatiu suficient pentru o calatorie, apogeul confortului. Disponibil cu un dormitor sau cu doua dormitoare, prin conectarea cu un Apartament Silversea Veranda.

  Apartamentul Silver
  Sofisticat si stilat. Zona separata de luat masa si living. Terase mai mari. Este situat in zona de mijloc al vasului. Perfectiune in design pentru o viata confortabila. Apartamentele Suitele Silver au capacitate de maxim trei oaspeti.

  Apartamentul Medallion
  Un semn distinctiv. Somptuos. Spatios. Texturi bogate, vederi panoramice, toate inconjurate de lux. Un apartament extravagant pentru o croaziera extravaganta.

  Apartamentul Veranda
  Purtand semnatura Silversea, acest apartament este spatios si primitor. Usile din sticla, pe toata inaltimea, se deschid spre o terasa de teak, mobilata, privata. Fiecare apus este spectaculos, dandu-va senzatia ca este doar pentru dvs. Unele Apartamente Veranda pot acomoda 3 persoane. Apartamentele Veranda 3 si 4 ofera o pozitie centrala preferentiala dar conditiile sunt identice cu Apartamentele Veranda 1 si 2.

  Apartamentul Veranda Deluxe
  Avand o locatie preferentiala in mijlocul vasului, tot confortul si mare atentie la detalii, acest apartament, este paradisul calatorilor – atat in interior, cat si in exterior. Decorul elegant, baia uimitoare din marmura si o zona extinsa de relaxare, va fac s ava simtiti ca acasa. Poate ca cel mai mare atu al acestui apartament se afla chiar afara, intrucat usile din sticla, care se intind pe toata inaltimea, se deschid spre o terasa privata.

  Apartamentul Veranda Superior
  Situat pe punte superioara si cu vedere spectaculoasa catre apusul de soare, Apartamentul Veranda Superior are tot confortul si luxul la care va asteptati pasind la bord. Cu un living confortabil, atentie la detalii si o gama generoasa de facilitati, aceast apartament uimitoar detine tot confortul. Poate ca cel mai mare atu al acestui apartament se afla chiar afara, intrucat usile din sticla, care se intind pe toata inaltimea, se deschid spre o terasa privata.

  Apartamentul Veranda Classic
  Apartamentul Veranda Classic isi intampina oaspetii cu un spatiu generos. Situat in partea de jos a vasului, ofera tot confortul si o mare atentie la detalii – atat in interior, cat si in exterior. Decor elegant, baie uimitoare din marmura si zona de relaxare extinsa, fac din aceast apartament, o casa confortabila, departe de acasa. Poate ca cel mai mare atu al acestui apartament se afla chiar afara, intrucat usile din sticla, care se intind pe toata inaltimea, se deschid spre o terasa private.

  Apartamentul Vista
  Un loc linistit. Zona de relaxare din Apartamentul Vista este generoasa. Ferestrele mari ofera vederi panoramice la ocean, fundalul perfect pentru un mic dejun in pat.

  Mesele la bord sunt un eveniment special si, de regula, dureaza mult mai mult pe o croaziera decat acasa, la tarm.

  Nu exista practic ore fixe de servire a meselor pe vasele de croaziera moderne. Aceasta inseamna ca puteti servi pranzul si cina oricand, oriunde si cu oricine doriti. Pentru o gustare mai informala, aceasta se poate face aproape intotdeauna pe puntile in aer liber, la cafenele si la zonele cu gratar. In plus, exista room service nonstop, in cazul in care nu doriti sa parasiti cabina.

  Pentru a calatori la bordul vaselor Silversea orice minor cu varsta pana la 18 ani trebuie sa fie insotit, in aceeasi cabina sau o cabina interconectata, de o persoana cu varsta peste 21 ani. Daca adultul insotitor nu este parintele minorulului, acesta trebuie sa prezinte inainte de imbarcare un formular de consimtamant semnat de parinti sau tutorele legal.

  Varsta minima pentru a achizitiona si a consuma bauturi alcoolice la bord este 21 ani.

   

  Pe vasele Silver Explorer, Silver Cloud si Silver Origin nu sunt acceptati copiii cu varsta sub 1 an.

  Pe celelalte vase nu sunt acceptati copiii care nu au implinit 6 luni la data imbarcarii.

  Pasagerii trebuie sa anunte in avans compania Silversea ca vor calatori cu copii cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 1 an si trebuie sa semneze o declaratie notariala de derogare a responsabilitatii.

  La bordul vaselor Silversea nu exista programe si facilitati speciale pentru copii si nici nu pun la dispozitia oaspetilor servicii de supraveghere, divertisment sau ingrijire a acestora. Compania isi rezerva dreptul de a limita numarul copiilor cu varsta mai mica de 3 ani la bordul vaselor sale.

  In plus, la bordul ambarcatiunilor Zodiac utilizate in croazierele de expeditie nu pot calatori copiii cu varsta sub 6 ani. In lipsa serviciilor de supraveghere a copiilor, un membru adult al familiei trebuie sa ramana la bord cu copilul.

  Pentru siguranta mai tinerilor pasageri, copiii cu varsta pana la 8 ani pot participa doar la anumite excursii optionale si pot fi acomodati in vehicolele shuttle numai daca acestea sunt prevazute cu echipamente de protectie si scaune corespunzatoare. Pasagerii pot utiliza propriile echipamente de siguranta, scaune speciale numai daca sunt compatibile cu vehicolele locale de transport si pot asigura siguranta copilului. Echipamentele de siguranta si scaunele pentru copiii nu pot fi garantata. Silversea isi rezerva dreptul de a refuza participarea copiilor cu varsta pana la 8 ani la excursiile optionale pe motive de siguranta.

  Femeile insarcinate pot calatori pe vasele Silversea numai daca nu au intrat in cea de-a 24-a saptamana de sarcina.

  Toate femeile cu o sarcina sub 24 de saptamani trebuie sa furnizeze un certificat de la un medic specialist care sa confirme si indice perioada de sarcina la momentul inceperii croazierei (in saptamani), precum si sa confirme ca sanatatea femeii si a copilului nenascut permite calatoria si nu exista niciun risc pentru cursul normal al sarcinii.

  Compania de croaziera nu este responsabila si nu va oferi despagubiri in cazul complicatiilor sarcinii aparute in timpul croazierei sau dupa terminarea acesteia.

  Pentru propria Dvs. siguranta, va recomandam ca valabilitatea pasapoartelor sa fie mai mare de 6 luni de la data terminarii croazierei.

  Sunteti, de asemenea, direct responsabil sa va asigurati ca atat Dvs. cat si cei cu care calatoriti, aveti toate documentele necesare: pasapoarte, vize si vaccinuri necesare pentru tarile din itinerariu si ca acestea sunt valabile si corecte.

  Va rugam sa verificati reglementarile referitoare la vize direct la ambasadele tarilor pe care urmeaza sa le vizitati in timpul croazierei.

  Vaccinurile obligatorii pentru anumite destinatii intra, de asemenea, in responsabilitatea Dvs.

  ❌ Transportul pana la portul de imbarcare/debarcare;

  ❌ Cazari pre si post croaziera;

  ❌ Excursiile optionale individuale / anumite excursii;

  ❌ Asigurarea medicala si asigurarea storno;

  ❌ Vizele necesare itinerariului;

  ❌Serviciul de spalatorie, curatatorie si valet;

  ❌ Tratamentele de frumusete si sanatate;

  ❌ Serviciile medicale;

  ❌ Mesele la tarm si cele in restaurantele alternative (cu specific): La Dame, Seishin (Silver Spirit) si Kaiseki (Silver Muse);

  ❌ Chaltuieli personale la bord (cumparaturile de la magazinele de la bord, tratamentele spa, sesiunile private de fitness, serviciile de la salonul de infrumusetare, cazinou etc);

  ❌ Unele marci de sampanie, vin si bauturi spirtoase, caviar, tigari si trabucurinu incluse in tariful croazierei este posibil sa nu fie disponibile la bordul vasului in permanenta. Sampania si caviar nu sunt oferite la bordul vasului Silver Origin.

  O experienta culinara superioara la bord este unul dintre cei mai importanti factori de succes ai unei croaziere. Cunoscand acest lucru, companiile de croaziera se intrec in oferte si atrag cei mai buni si renumiti bucatari din intreaga lume. Sigur, nu sunt prezenti personal in bucatariile navelor de croaziera, dar dezvolta meniuri, instruiesc  bucatarii si chelnerii, intr-un cuvant, fac totul pentru a satisface cei mai sofisticati gurmanzi in timpul croazierei.

  In plus fata de restaurantele de baza, incluse in tarif, veti gasi intotdeauna la bord o selectie de restaurante „alternative”, cu specific, care ofera mese mai intime si concepute de bucatari exclusivi. 

  La bordul vaselor Silversea, confortul, placerea si siguranta tuturor oaspetilor sunt esentiale.

  Majoritatea zonelor de la bord sunt pentru nefumatori si, ca masura de siguranta, fumatul nu este permis in apartamente si pe verandele sau balcoanele apartamentelor, precum si in toate zonele publice, saloane si baruri.

  Cu toate acestea, fumatul de tigarete, pipa, trabucuri si tigari electronice este permis numai in zonele special amenajate.

  Aceste zone includ spatii desemnate in exteriorul Panorama Lounge si Pool Bar, precum si pe puntile deschise 9 si 10 de pe vasul Silver Spirit, Silver Whisper, Silver Shadow, Silver Muse si Silver Moon; pe puntea deschisa 9 la bordul vasului Silver Cloud si Silver Wind; in zonele exterioare special desemnate pe puntile 5 si 6 la bordul vasului Silver Explorer si puntea 7 la bordul vasului Silver Origin.

  Tigarile, trabucurile si pipele trebuie stinse corespunzator si, in niciun caz, aruncate peste bord. Incalcarea acestor prevederi presupune o amenda considerabila.

  Cazinourile sunt in prezent un divertisment popular pe croaziere.

  Cazinourile sunt deschise doar cand vasul este in ape internationale (nu sunt deschise cand vasul este ancorat in port).

  Toti oaspetii Silversea beneficiaza de acces la internet Wi-Fi “Standard” gratuit, nelimitat, pentru 1 dispozitiv simultan. In plus, oaspetii cazati in apartamentele Medallion, Silver, Royal, Grand sau Owner’s vor primi pachet de internet nelimitat “Premium” la bord pentru pana la 2 dispozitive simultan.

  • Pachetul de internet Wi-Fi “Standard” este furnizat la viteza normala a satelitului si este ideal pentru e-mail, navigare pe web, chat sau similare. Nu este potrivit pentru apeluri video, audio sau streaming.
  • Pachetul de internet Wi-Fi “Premium“este potrivit pentru toate tipurile de aplicatii, inclusiv apeluri video, audio si streaming. Pachetul este disponibil pentru un cost suplimentar si pentru cei care au un pachet inferior (“Standard”).

  Oaspetii isi pot folosi propriul laptop pentru accesa convenabil la Internet si serviciile personale de e-mail din confortul propriului apartament si in locurile cu acces la internet wireless (Wi-Fi) de pe intreaga nava.

   

  Vasele de croaziera Silversea 

  • Pachet de internet nelimitat “Premium” pentru oaspetii cazati in Apartamentele Medallion, Silver, Royal, Grand si Owner’s.
  • Pachet de internet nelimitat “Standard” pentru oaspetii cazati in Apartamentele Vista si Veranda.

   

  Vasele de expeditie

  Silver Cloud

  • Pachet de internet nelimitat “Premium” pentru oaspetii cazati in Apartamentele Medallion, Silver, Royal, Grand si Owner’s.
  • Pachet de internet nelimitat “Standard” pentru oaspetii cazati in Apartamentele Vista, Veranda si Deluxe Veranda.

  Silver Explorer

  • Pachet de internet nelimitat “Premium” pentru oaspetii cazati in Apartamentele Medallion, Silver, Grand si Owner’s.
  • Pachet de internet nelimitat “Standard” pentru oaspetii cazati in Apartamentele Adventurer, Explorer, View, Vista si Veranda.

  Silver Origin

  • Pachet de internet nelimitat “Standard” pentru toti oaspetii.

   

  Croaziere World Cruise si croazierele Grand Voyages

  Acces gratuit la internet Wi-Fi nelimitat pentru toti oaspetii de pe croazierele World Cruise si pentru oaspetii Grand Voyage din toate categoriile de apartamente:

  Pachet de internet nelimitat “Premium” pentru oaspetii cazati in Apartamentele Medallion, Silver, Royal, Grand si Owner de pe vasele Silver Cloud, Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit, Silver Muse si Apartamentele Medallion, Silver, Grand si Owner’s de pe Silver Explorer.

  Pachet de internet nelimitat “Standard” pentru oaspetii cazati in Apartamentele Vista si Veranda pe Silver Cloud, Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit, Adventurer, Explorer, View, Vista, Veranda la bordul vasului Silver Explorer.

  Pachet de internet nelimitat “Premium” este disponibil pentru oaspetii cu rezervari de croaziere World Cruise.

   

  Pentru mai multe detalii despre croazierele World Cruise va rugam sa ne contactati.

  Telecomunicatiile prin satelit reprezinta o experienta semnificativ diferita fata de conexiunile de mare viteza de pe uscat. Semnalul circula intr-un mod similar cu undele radio, dar la distante mult mai mari. De aceea, accesul la internet la bord este mai slab si nu poate fi garantat in orice moment. Comunicatiile prin satelit sunt, de asemenea, afectate de vreme si de locatia navei. Prin urmare serviciul W-iFi nu este garantat. Compania Silversea nu este responsabila daca serviciul Wi-Fi nu este disponibil si nu va fi acordat niciun credit sau alta compensatie in cazul in care serviciul WiFi nu va fi disponibil sau daca traficul de internet WiFi va ramane neutilizat. Programul poate fi modificat.

  Puteti aduce la bordul vasului, gratuit, o cantitate rezonabila de haine si obiecte personale. Bagajele oaspetilor pe vasele de croaziera sau in programele Land Adventures vor fi tratate in conformitate cu regulile si tarifele companiilor aeriene si/sau ale operatorilor de la sol. Bagajele care nu respecta aceste reguli si limite vor fi supuse unor taxe suplimentare conform regulilor operatorilor. Pasagerii sunt raspunzatori pentru taxele de bagaje impuse de companiile aeriene.

  Pentru participarea la programul Land Adventures va recomandam sa aveti bagaje de dimensiuni mai mici pentru a evita taxele de extra bagaj. Toate piesele de bagaj trebuie sa fie impachetate corespunzator si etichetate corect. Produsele lichide, fragile, perisabile sau alte obiecte neimpachetate corespunzator vor fi transportate pe riscul pasagerului. Compania Silversea nu va fi responsabila pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor sau a oricarui alt obiect personal in timpul calatoriilor cu avionul, la hotel, in timpul programului Land Adventures sau in timpul excursiilor optionale.

  Bagajele si obiectele personale vor fi coborate de pe vas odata cu debarcarea pasagerilor. Nu se va accepta pastrarea la bord a bagajelor fara ca pasagerii sa fie la bord. Silversea nu este responsabila pentru bagajele depozitate in diverse facilitati de la tarm.

  Obiectele periculoase (precum materiale explozive, arme de foc, combustibili, substante ilegale etc.) nu vor fi acceptate la bordul vasului. Compania Silversea va recomanda sa aveti documentele de calatorie (pasaport, vize, documentele de croaziera), medicamentele si lucrurile de valoare in bagajul de mana. Aceste obiecte sunt in responsabilitatea pasagerilor pe tot parcursul croazierei. Silversea nu va fi responsabila pentru pierderea sau deteriorarea acestora.

  Ce spun oaspetii nostri

  TestimonialE clienti

  circula-anchor.png

  INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

  Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

  avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

  blogul nostru

  WeCreativez WhatsApp Support
  Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
  👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!