Dubai

Explorați extravaganța Golfului Persic la bordul unui vas de croazieră! Dacă aveți chef de o vacanță plină de lux și relaxare, Golful Persic este destinația ideală. Bucurați-vă de cele mai intersante experiențe culinare, mergeți la cumpărături de suveniruri în souk-urile tradiționale, relaxați-vă pe plajele perfecte și încercați cele mai revigorante tratamente spa. Când vine vorba de răsfăț, nu există un loc mai bun de vizitat.

 

Destinații Dubai

Explorați extravaganța Golfului Persic la bordul unui vas de croazieră! Bucurați-vă de cele mai intersante experiențe culinare, mergeți la cumpărături de suveniruri în souk-urile tradiționale, relaxați-vă pe plajele perfecte și încercați cele mai revigorante tratamente spa.

Bahrain

Faimos pentru trecutul său comercial cu perle, astăzi Regatul Bahrain oscilează între lumea antică și cea modernă, cu zgârie-nori cu design îndrăzneț și bogății arheologice.

Emiratele Arabe Unite

Explorați extravaganța Emiratelor la bordul unui vas de croazieră! Dacă aveți chef de o vacanță plină de lux și relaxare, Dubai este destinația ideală.

Oman

Admirați priveliștea munților maiestuoși și satele mici de pescari. Înotați sau faceți snorkeling în apele calme ca de turcoaz.

Qatar

Capitala statului Qatar este un oraș în devenire. Cândva un mic sat pescăresc și de căutători de perle, orașul a crescut enorm. Azi este un amestec de ultra-modern și cultură clasică.

AZA_DG_2021

Te-ai abonat cu succes la newsletter