Caraibe

Pline de viață și culori exotice, insulele Caraibe sunt o combinație idilică între nisipul alb, marea azurie și cerul de un albastru intens, destinația perfectă de vacanță!
Multe dintre cele mai frumoase plaje din lume se regăsesc aici. Unele kilometrice și perfect aliniate, altele ascunse între stânci, unele de un alb strălucitor, altele negre, de origine vulcanică. Toate superbe și încântătoare. Dar croazierele noastre în Caraibe oferă și mai multe atracții: recife de corali, ideale pentru snorkeling și scufundări, în care roiesc mii și mii de pești tropicali, viu colorați, cascade uimitoare și peșteri perfect sculptate de natură, terenuri de golf de un verde luxuriant, orașe coloniale vibrante, temple mayașe antice și biserici coloniale spaniole.
Porniți într-o croazieră în Caraibe și descoperiți plajele cu nisip alb și stâncile accidentate din Barbados, priviți munții falnici, precum Petit Piton, în Santa Lucia, explorați pădurile tropicale luxuriante din Belize sau testați-vă adrenalina într-o plimbare cu tiroliana prin pădurile tropicale din Honduras.

Destinații Caraibe

Pline de viață și culori exotice, insulele Caraibe sunt o combinație idilică între nisipul alb, marea azurie și cerul de un albastru intens, destinația perfectă de vacanță! Multe dintre cele mai frumoase plaje din lume se regăsesc aici. Unele kilometrice și perfect aliniate, altele ascunse între stânci, unele de un alb strălucitor, altele negre, de origine vulcanică. Toate superbe și încântătoare.

Bahamas

Descoperiți minunata lume subacvatică din Bahamas într-o croazieră de vis! O desfătare pentru iubitorii de soare și nisip, Bahamas este Raiul pe Pământ.

Jamaica

Răsfățați-vă în atmosfera de vacanță și bucurați-vă de viața relaxată din Jamaica.

Mexic

Bucurați-vă de aromata mâncare mexicană, peisajele încântătoare și istoria îndelungată a locului.

Puerto Rico

Descoperiți aromele tropicale și energia vibrantă din Puerto Rico, mergând pe urmele Conquistadorilor spanioli.

AZA_DG_2021

Te-ai abonat cu succes la newsletter