tot ce trebuie sa stiti despre

Marea Britanie

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Marea Britanie

Istoria se regaseste la orice pas in Insulele Britanice. Aceasta regiune este lacasul satelor legendare, caselor cu acoperisuri de stuf si al numeroaselor castele, biserici si universitati din secolele trecute. Faceti o croaziera in Insulele Britanice pentru a vizita monumentul Titanic din Belfast, in Irlanda de Nord, cu galeriile sale interactive si structura impresionanta din vechiul santier naval. Descoperiti craig – termenul galez pentru veselie – in Irlanda, printre dealurile inverzite si barurile locale. Mergeti sa vedeti nordul Scotiei care adaposteste locuri misterioase precum Loch Ness, castelul Urquhart si Ben Nevis, cel mai inalt varf din Marea Britanie. Daca va place mai mult freamatul orasului  decat farmecul rural, faceti-va drum in Londra, epicentrul metropolitan al insulelor si vedeti Palatul Buckingham, Abatia Westminster si Tower Bridge. Combinati aventura urbana si frumusetea rurala in Insulele Britanice.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Marea Britanie

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Destinații de vacanta

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »

Te-ai abonat cu succes la newsletter