fbpx

royal caribbean international

pachete de internet

creati-va amintiri si faceti-le cunoscute cu voom!


CEL MAI RAPID INTERNET PE MARE


OFERIT DE STARLINK, ACUM DISPONIBIL PE TOATE VASELE ROYAL CARIBBEAN

VOOM permite oaspetilor sa tina legatura cu persoanele apropiate asa cum s-ar intampla daca s-ar afla acasa: streaming de muzica si clipuri video cu Spotify, sa-si impartaseasca toate impresiile din vacanta in timp real pe Instagram si Facebook si sa comunice video cu prietenii si familia prin Skype sau Facetime – toate la viteze incredibile, nemaiintalnite pe mare.

Din 31 martie 2023, intreaga flota Royal Caribbean este echipata cu VOOM by Starlink, cel mai rapid internet de pe mare, oferind oaspetilor nostri o conectivitate de mare viteza pentru o experienta cat mai buna la bord.

voom-flowrider 2

SURF + STREAM

Pachetul SURF + STREAM va ofera toate avantajele navigarii pe internet, dar si capacitatea de a urmari filme si muzica de pe Netflix sau Spotify, de a va conecta utilizand aplicatii de chat video precum Skype sau de a posta fotografii de vacanta pe social medial.  Pachetele de internet pot include pana la 4 dispozitive.
 
Pachetele de internet STREAM + SURF pot fi achizitionate fie la bord, fie pe site-ul www.royalcaribbean.com cu minim 4 zile inainte de plecarea in croaziera. Tarifele sunt de la 26.99 usd/zi/aparat pentru vasele din Clasele Oasis, Quantum si Icon, si pentru croazierele scurte in Caraibe, iar pentru celelalte vase, de la 23.99 usd/zi/aparat. (tarifele se pot modifica oricand fara o notificare prealabila).
La bord, pentru acest serviciu se foloseste cardul SeaPass primit pentru a inregistra in contul cabinei Dvs. costul utilizarii internetului.
 
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!