America de Sud

Explorați destinațiile uimitoare din America de Sud! Relaxați-vă pe faimoasele plaje din Rio de Janeiro. Încercați câțiva pași de tango pe marile artere din Buenos Aires. Admirați măreția fiordurilor chiliene. Navigați în jurul spectaculosului Cape Horn. Sau, focalizați-vă toată energia într-o călătorie până la capătul Pământului, în Antarctica. Croazierele noastre din America de Sud oferă o serie de experiențe inedite, pentru fiecare tip de călător în parte – de la iubitorii de expediții și aventuri până la cei dornici de relaxare și sightseeing. Savurați aromele, ritmurile și priveliștile acestui magnific continent, indiferent de itinerariul de croazieră pe care îl alegeți.

Destinații America de Sud

Explorați destinațiile uimitoare din America de Sud! Relaxați-vă pe faimoasele plaje din Rio de Janeiro. Încercați câțiva pași de tango pe marile artere din Buenos Aires. Admirați măreția fiordurilor chiliene.

Antarctica

Plutind printr-o lume de un alb strălucitor accentuat de gheţarii albaștri, încercați o experiență ireală în Antarctica!

Argentina

Călătorind de-a lungul coastelor Argentinei veți admira peisaje extraordinare, orașe pline de viață, tradiții culturale fascinante.

Brazilia

Ritmuri amețitoare de samba, mișcări antrenante, vegetație luxuriantă și plaje spectaculoase! Brazilia este patria distracției! A dancar!

Chile

Chile are unele dintre cele mai spectaculoase peisaje din lume: Munții Anzi, Districtul Lacurilor, Deșertul Atacama, Fiordurile Chiliene, Patagonia, Capul Horn ... și lista poate continua.

Peru

Munții Anzi. Vaste deșerturi și văi. Păduri tropicale luxuriante. Și peste 2250 km de plaje vă așteaptă să le descoperiți!

Uruguay

A doua cea mai mică țară din America de Sud, Uruguay oferă vederi spectaculoase de-a lungul coastelor sale, un patrimoniu cultural bogat, vinuri artizanale și un stil de viață lejer.

AZA_DG_2021

Te-ai abonat cu succes la newsletter