Asia

Descoperiți o regiune de o frumusețe naturală rară, cu peisaje spectaculoase, care vă taie respirația, arome încântătoare și experiențe culturale care vă deschid ochii către o lume cu totul nouă. Aventurile noastre din Asia vă poartă în Japonia, China, Thailanda, Vietnam și multe alte destinații speciale, cu șederi peste noapte în porturi, în unele dintre cele mai fascinante orașe ale continentului. De la plajele magnifice cu nisip alb și ape azurii și până la minunile din India și Orientul Îndepărtat, vacanțele noastre din Asia oferă câte ceva pentru fiecare călător.

Destinații Asia

Descoperiți o regiune de o frumusețe naturală rară, cu peisaje spectaculoase, care vă taie respirația, arome încântătoare și experiențe culturale care vă deschid ochii către o lume cu totul nouă.

China

Explorați China, unde dinastiile se îmbină, iar zgârie-norii brăzdează cerul.

Hong Kong

În Hong Kong estul se întâlnește cu vestul într-o fascinantă juxtapunere de vechi și nou.

Japonia

Navigați cu noi în Japonia pentru a descoperi o lume plină de cultură și civilizație, cu peisaje mirifice și gastronomie aparte.

Singapore

Singapore este locul unde miliardarii se relaxează, cele mai luminate minți ale lumii se întâlnesc pentru a discuta tehnologiile viitorului, iar istoria, arta și arhitectura se îmbină armonios.

AZA_DG_2021

Te-ai abonat cu succes la newsletter