tot ce trebuie sa stiti despre

Antarctica

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Antarctica

Plutind printr-o lume de un alb stralucitor accentuat de gheţarii albastri, veti trai o experienta ireala. Pe masura ce navigati veti vedea aceleasi peisaje neslefuite, la fel ca si primii exploratori. Acest continent inghetat de la capatul Pamantului nu poate sustine locuitori permanenti, dar rolul pe care-l detine in nivelurile atmosferice si ale apei Pamantului este crucial, astfel incat 28 de tari mentin aici statii de cercetare.
Peninsula se intinde spre varful Americii de Sud si este singura parte din afara cercului polar antarctic. Ofera un bun habitat pentru pinguinii imperiali, diverse specii de foci, inclusiv uriasa foca elefant.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Antarctica

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Destinații de vacanta

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »