tot ce trebuie sa stiti despre

Franta

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Franta

Savurati stilul eclectic al celebrei Coaste de Azur din Franta. Delectati-va cu arta si arhitectura din orase precum Nice, Menton sau Eze sur Mer si ospatati-va din branzeturile artizanale, vinurile recunoscute si alte delicatese ale zonei. Intalniti-va cu localnici plini de farmec pe plajele urbane ingrijite sau explorati coasta pentru a gasi propriul dvs. paradis privat.  Vizitati faimoasa Riviera din Franta, unde apele albastre vibrante intalnesc cultura de coasta.

 

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Franta

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Destinații de vacanta

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »