fbpx

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Bonaire

Paradisul scafandrilor

Kralendijk

CAPITALA

dolar U.S. (USD)

MONEDA

9013 km

DISTANTA FATA DE ROMANIA

PORNITI INTR-O AVENTURA IN

Bonaire

Bonaire este o mica insula din Caraibele Olandeze, situata la 80 km de coasta Venezuelei. A fost prima insula din Caraibe care si-a protejat oceanul devenind parte a parcului marin national, infiintat in 1979, ce acopera 2700 de hectare de recif de corali, iarba de mare si vegetatie de mangrove. Bonaire are in Bari Reef unul dintre cele mai incredibile ecosisteme de recif din Caraibe. Pasarea emblematica a insulei este flamingo, o specie protejata pe care o puteti admira in rezervatia Flamingo din sudul insulei. Fara indoiala, cea mai mare atractie din Bonaire o reprezinta varietatea de corali si numeroasele oportunitati de scufundari.

PORTURI POPULARE DIN

Bonaire

Capitala Kralendijk ofera combinatia perfecta de aventura in aer liber, istorie, cultura si relaxare. Cuvantul „kralendijk” se traduce din olandeza prin „recif de corali”, referindu-se la celebrele tarmuri colorate ale insulei, care gazduiesc peste 400 de specii de vietati marine.

Kralendijk, Bonaire

Compact si usor de vizitat, orasul Kralendijk este capitala cu case pastelate a mereu insoritei insule Bonaire, ce formeaza alaturi de Aruba si Curacao insulele ABC din Antilele olandeze. Aici lumina zilei dureaza aproape 12 ore si aventura nu se termina niciodata. Numeroasele recife de coral ce inconjoara tarmurile...

Descoperiti Bonaire

creati-va
amintiri!

Ape cristaline, recife de corali spectaculoase si o mie de ani de istorie fac din Bonaire sa fie una dintre cele mai iubite insule din Caraibe. Insula este renumita printre amatorii de scufundari, insa se pot practica si alte sporturi nautice, precum kitesurfing, windsurfing, schi nautic, snorkeling. Pasionatii de natura se pot plimba cu caiacul cu fund de sticla printre mangrovele vechi de secole din Lac Bay.

flota noastra premiata

ALEGETI UN VAS

Curiozitati despre destinatia favorita

insider tips

Aflati cele mai inedite informatii despre tara pe care urmeaza sa o vizitati! 

01

Parcul National Marin este renumit in intreaga lume. Cu un total de 86 de locuri publice de scufundare, gazduieste peste 57 de specii de corali moi si duri si peste 350 de specii de pesti. Multe dintre locurile pentru scufundari pot fi accesate de pe mal sau cu barca. De pe mal, aceste locuri sunt marcate cu nume pe pietre vopsite in galben. Se achita o taxa pentru intrarea in parc.

02

Exista mai multe locuri in care este disponibil Wi-Fi gratuit. In Kralendijk, unele restaurante ofera Wi-Fi. TCB ofera Wi-Fi gratuit timp de 30 de minute pentru turisti in parcul Wilhelmina si anumite parti din centrul orasului.

03

Magazinele sunt deschise de luni pana sambata, de la 9:00 pana la pranz si de la 14:00 la 18:00. Unele magazine raman deschise si pe timpul pauzei de masa, Duminica si de sarbatori. Majoritatea supermarketurilor sunt deschise pana la ora 20 si sunt de obicei deschise Duminica si de sarbatori.
circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

MERITATI TOT CE ESTE MAI BUN
IN MATERIE DE VACANTE

PESTE 20 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIUL CROAZIERELOR

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!