tot ce trebuie sa stiti despre

Chile

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Chile

Cu forma sa alungita si diverse latitudini si altitudini, Chile are unele dintre cele mai spectaculoase peisaje din lume: Muntii Anzi, Districtul Lacurilor, Desertul Atacama, Fiordurile Chiliene, Patagonia, Capul Horn……si lista poate continua.
Lasati expertii nostrii sa va ghideze pasii in aceasta captivanta tara a oraselor vibrante, cu bogate influente coloniale, a renumitelor regiuni viticole si a minunilor naturale. Cu 36 de parcuri nationale, 49 de rezervatii naturale si 20% din suprafata tarii desemnata ca fiind zona protejata, exista o multitudine de atractii de admirat!
Va putem duce oriunde incepand cu strazile din Santiago si pana la cramele din Coquimbo, de la casele multicolore din Valparaiso la coloniile de pinguini din Punta Arenas si de la Ghetarul Alley si Canalul Beagle pana la capatul Pamantului.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Chile

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Destinații de vacanta

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »