fbpx

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Seychelles

Gradina Paradisului din Oceanul Indian

Victoria

CAPITALA

rupie seychelles (SCR)

MONEDA

6390 km

DISTANTA FATA DE ROMANIA

PORNITI INTR-O AVENTURA IN

Seychelles

Arhipelagul Seychelles este format din nu mai putin de 115 insule de granit si de coral, cele mai populare fiind Mahe, Praslin si La Digue. Pe insula principala Mahe se gasesc aeroportul international, unele dintre cele mai luxoase hoteluri din lume si plaje incredibile private sau publice. Pe a doua insula ca marime, Praslin, este una dintre cele mai faimoase plaje din lume – Anse Lazio. Pe mai mica insula La Digue se poate merge cu bicicleta din port pana la plaja Anse Source d’Argent, unde stancile de granit pe fundalul apei in nuante de alb, albastru si verde sunt subiectul perfect de fotografiat.

PORTURI POPULARE DIN

Seychelles

Insula muntoasa Mahe are, pe langa plajele minunate, orhidee inflorind, testoase gigantice si o imbietoare piata locala in capitala Victoria. Indreptandu-va spre Praslin, descoperiti gradina Raiului din Rezervatia Naturala Vallee de Mai, aflata in Patrimoniul UNESCO gratie fructelor gigantice cu forma sugestiva ale palmierilor coco de mer.

Descoperiti Seychelles

creati-va
amintiri!

Situat intre 4 si 10 grade sud de Ecuator si intre 480 si 1600 km distanta de coasta estica a Asiei, Seychelles are o frumusete naturala uimitoare, in mare parte neatinsa de om. In afara insulelor principale, turistii se pot bucura in navigatie de multitudinea celorlalte insule, printre care si ecosistemul protejat UNESCO al atolului Aldabra, denumit astfel de vechii navigatori arabi pentru aspectul lor aspru scaldat de soare.

flota noastra premiata

ALEGETI UN VAS

Curiozitati despre destinatia favorita

insider tips

Aflati cele mai inedite informatii despre tara pe care urmeaza sa o vizitati! 

01

In afara de restaurante, mancarea locala poate fi incercata si la pensiuni sau case de oaspeti ai caror proprietari gatesc in principal pentru turistii cazati.

02

Nucile gigantice coco de mer specifice locului sunt atat de rare incat se pot cumpara doar cu licenta si costa in jur de 300 dolari.

03

Bauturile populare sunt sucurile de fructe exotice, berea locala Seybrew, vinul de palmier si romul Takamaka.
circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

MERITATI TOT CE ESTE MAI BUN
IN MATERIE DE VACANTE

PESTE 20 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIUL CROAZIERELOR

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru