CONTACTAŢI-NE​​

Aveți nevoie de sfaturile unui expert în croaziere?
Sunteți mai mult decât binevenit la sediul nostru, localizat ultra-central.

VIZITAțI-NE​

Suntem oricând bucuroși de oaspeți. Ne găsiți int-o locație ultracentrală, ușor accesibilă chiar și cu mijloacele de transport în comun. ​

Str. Dr. Felix nr. 57, sector 1, București.

SUNAțI-NE​

Ne puteți contacta oricând între orele 9 și 17, de luni până vineri, la numerele de telefon de mai jos:​

+40 31 403 50 61
/ 63 / 64 / 65 / 66

Telefon URGENTA:
+40 758 889 340

SCRIEțI-NE​

Ne puteți scrie oricând la adresa de email de mai jos:​

office@rccl.ro​

CINE SUNTEM​

Agenție de turism organizatoare

WORLD TRAVEL SRL
J40/7950/1997
CUI: RO9875158

DATE BANCARE​

Conturi deschise la ING BANK

RON:RO48INGB0001000171028911
EUR:RO40INGB0001000171020713
USD:RO72INGB000100017102401

ASIGURARE

Polița de asigurare privind rambursarea cheltuielilor de repatriere și / sau a sumelor achitate de către sau pe seama călătorilor, în cazul insolvenței agenției de turism organizatoare, City Insurance, valabila pana la

1
COMPANII
35
VASE DE CROAZIERA
1
CONTINENTE
1
ANI DE EXPERIENțA

Ce spun oaspeții noștri

TESTIMONIALE

Lumea croazierelor Royal Caribbean, Celebrity și Azamara a fost pentru mine una dintre cele mai frumoase revelații. Senzația de a adormi în zgomot de valuri și de a te trezi pentru a vedea răsăritul pe ocean, împreună cu simplitatea și comoditatea de a avea un hotel care călătorește odată cu tine în loc să umbli cu bagajele din loc în loc… toate astea nu se pot compara cu nimic în lume. Dacă alte vacanțe se transpun ușor într-un set de fotografii frumoase, croazierele sunt genul de  experiență pe care n-o poți înțelege cu adevărat decât atunci când o trăiești, pentru că toate detaliile și surprizele aflate la bordul unui vas nu se pot enumera într-o listă cu bullet points. Cert este că prima croazieră te face să ți-o dorești pe a doua și tot așa, până când ajungi, cum a fost în cazul nostru, să stai în cabină, în legănat de valuri, și să cauți bilete de avion pentru următoarea croazieră și pentru următoarele itinerarii.

Diana Cosmin

finesociety.ro

Intr-o lume in care pare ca exista atât de multe posibilități de a calatori, am avut norocul sa descopăr lumea croazierelor prin intermediul site-ului www.rccl.ro.
 
Dacă vrei sa călătorești in cele mai exotice destinații, și in același timp sa te relaxezi și sa te odihnești, o croaziera e ideală. Înainte de a merge pe prima croaziera aveam o concepție greșita despre croaziere, in sensul ca acestea ar fi plictisitoare, dar după prima croaziera m-am îndrăgostit de mix ul între aventura pe mare și excursiile pe care le poți face in diversele destinații. 
 
Dacă ești tânăr și vrei sa descoperi cât mai multe destinații, locuri in care in care in mod normal nu ai putea sa ajungi atât de ușor pe uscat, go for it. 

Tudor Coltan

avocat

Azamara este o adevarata experienta exclusivista de calatorie, servicii impecabile, atentie deosebita la detalii. Cabina in care te cazezi este spatioasa, finisajele sunt deosebite, atentia la detalii – de asemenea (ex: ai flori proaspete zi de zi in camera), apa plata gratuit la orice ora a zilei, tapet si parchet in baie, asternuturi din bumbac egiptean. Ai un butler personal care iti face curatenie in camera de doua ori pe zi si este pregatit sa iti raspunda la orice doleanta.

Apoi, arhitectura vasului este minunat aleasa, colturi de decor superbe care mi-au adus des aminte cele ale unor hoteluri dragi mie, precum Oberoi, Shangri-La sau Ritz Carlton.

Restaurantul principal, unde luam pranzul si cina in regim a la carte, ofera o experienta culinara exceptionala. Servirea este impecabila, iar meniul contine preparate culinare sofisticate, perfect pregatite de chef cu mare experienta. De adaugat este ca, pe Azamara, ai bautura inclusa in pachet (vin alb, vin rosu, vin rose).

Sala de fitness este imensa si perfect echipata, ore si seminarii speciale de wellness, gratuite, multe cafenele si baruri tematice, sala de concerte live, magazine cu bijuterii, ceasuri, haine si parfumuri, galerie de arta, o biblioteca absolut superba, si multe altele.

Pe ultima punte ai piscina, jacuzzi, sezlonguri foarte confortabile, cu saltea inalta si perna. Ce m-a frapat a fost ca NU vuia muzica din difuzoare, ca in cazul altor croaziere. Pur si simplu, daca alegeai sa stai ziua la plaja, te bucurai de liniste si auzeai doar valurile marii. Pentru ca, da, nimeni nu este obligat sa asculte o muzica pe care nu o agreaza. Ai tot timpul optiunea sa asculti la propriile casti.

Sunt multe detalii care fac diferenta. In plus, itinerariile sunt mult mai spectaculoase din simplul motiv ca, fiind un vas mai mic (181 metri lungime, comparativ cu 279m -361 m Royal Caribbean sau 317 m Celebrity), are acces in porturi si mai mici si in destinatii exclusiviste.

Asadar, tragand linie, daca esti genul de turist care a trecut de prima faza a calatoriilor (cea clasica, in care pui accentul pe descoperirea destinatiei, si mai putin pe calitatea cazarii), si iti doresti vacante din ce in ce mai rafinate, Azamara poate fi o optiune foarte buna.

Sorin Dutoiu

travelforsenses.COM

Te-ai abonat cu succes la newsletter