fbpx

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Uruguay

Tara care isi pastreaza farmecul original

Montevideo

CAPITALA

peso uruguaian (UYU)

MONEDA

12100 km

DISTANTA FATA DE ROMANIA

PORNITI INTR-O AVENTURA IN

Uruguay

Chiar daca este a doua cea mai mica tara din America de Sud, Uruguay ofera vederi spectaculoase de-a lungul coastelor sale, patrimoniu cultural, sezon extins de carnaval, vinuri artizanale, un stil de viata lejer, iar toate acestea fac din croaziera in Uruguay o experienta de neuitat. Puteti vizita doua dintre cele mai populare destinatii din Uruguay, cu caracteristici total diferite. Montevideo, supranumit si „cea mai linistita capitala din lume”, este recunoscut pentru plajele sale, arhitectura si festivaluri. Si Punta del Este („Saint-Tropez al Americii de Sud”), unde ii puteti vedea si puteti fi vazuti de asa numitii „glitterati” – oamenii bogati, faimosi, persoane publice. Sau puteti descoperi arhitectura muzeelor Casapueblo si Ralli, sa leneviti pe faimoasele plaje sau sa vizitati imensa colonie de foci de pe Isla de Lobos.

PORTURI POPULARE DIN

Uruguay

Peisajul tarmului cu plaje incantatoare este ambientul perfect pentru starea de calm specifica Uruguay-ului. Stilul relaxat de viata al localnicilor concureaza serios atractii precum cramele, balenele sau leii de mare. Pentru a va face o idee, un ambuteiaj se refera aici la 10 masini, iar numarul vacilor este de patru ori mai mare decat cel al locuitorilor.

Descoperiti Uruguay

creati-va
amintiri!

Capitala Montevideo este port de oprire pentru croazierele care opereaza pe coasta de est a Americii de Sud, avand imbarcare si debarcare la Buenos Aires sau Rio de Janeiro, si pentru croazierele care inconjoara continentul trecand prin Stramtoarea Magellan. Itinerariile companiei Azamara au si innoptare la bordul vasului in acest port. A doua oprire in Uruguay este statiunea de lux Punta del Este.

flota noastra premiata

ALEGETI UN VAS

Curiozitati despre destinatia favorita

insider tips

Aflati cele mai inedite informatii despre tara pe care urmeaza sa o vizitati! 

01

In Uruguay, muzeele publice, adica majoritatea muzeelor, sunt gratuite prin lege. In completarea lor vine spectacolul stradal si cel al oamenilor din piete.

02

Montevideo poate fi explorat pe bicicleta – un mijloc popular de transport. Alternativ, poate fi folosit taxi-ul sau Uber-ul, care este si mai avantajos ca pret.

03

Cele mai multe magazine, dar si localuri se inchid devreme duminica, in jurul orei 16:00. Chiar si unele bancomate devin inaccesibile dupa inchiderea bancilor de care apartin.
circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

MERITATI TOT CE ESTE MAI BUN
IN MATERIE DE VACANTE

PESTE 20 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIUL CROAZIERELOR

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru