tot ce trebuie sa stiti despre

Uruguay

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Uruguay

Chiar daca este a doua cea mai mica tara din America de Sud, Uruguay ofera vederi spectaculoase de-a lungul coastelor sale, patrimoniu cultural, sezon extins de carnaval, vinuri artizanale, un stil de viata lejer, iar toate acestea fac din croaziera Dvs. in Uruguay o experienta de neuitat.
Puteti vizita doua dintre cele mai populare destinatii din Uruguay, cu caracteristici total diferite. Montevideo, supranumit si „cea mai linistita capitala din lume”, este recunoscut pentru plajele sale, arhitectura si festivaluri.
Si Punta del Este („Saint-Tropez al Americii de Sud”), unde ii puteti vedea si puteti fi vazuti de asa numitii „glitterati” – oamenii bogati, faimosi, persoane publice. Sau puteti descoperi arhitectura muzeelor Casapueblo si Ralli, sa leneviti pe faimoasele plaje sau sa vizitati imensa colonie de foci de pe Isla de Lobos.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Uruguay

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru