tot ce trebuie sa stiti despre

Argentina

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Argentina

Calatorind de-a lungul coastelor Argentinei veti admira peisaje extraordinare, orase pline de viata, traditii culturale fascinante. Va vom purta pe strazile senzationale din Buenos Aires, spre Ushuaia, orasul considerat poarta de acces catre Tara de Foc, cu vederile sale panoramice ale ghetarilor stralucitori, muntilor inzapeziti si stepelor maturate de vant.
Puerto Madryn este locul unde puteti viziona balene, locul minunatelor plaje si a Peninsulei Valdés. Iar in Insulele Falkland sa va asteptati la preparate culinare britanice in meniuri cum ar fi „fish & chips” si fripturi, pe langa vastele spatii deschise, o bogata viata salbatica si cea mai sudica catedrala anglicana din lume.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Argentina

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Destinații de vacanta

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »