tot ce trebuie sa stiti despre

Singapore

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Singapore

Una dintre cele mai progresive destinatii din Sud-Estul Asiei, Singapore este locul unde miliardarii se relaxeaza, cele mai luminate minti ale lumii se intalnesc pentru a discuta tehnologiile viitorului, iar istoria, arta si arhitectura se imbina armonios. Navigati la Singapore pentru a vizita Rezervatia Naturala Bukit Timah, o padure tropicala din centrul tarii, sau faceti o plimbare de-a lungul Haji Lane din centrul orasului, unde fiecare zid este pictat in culori vii, sau vizitati Gardens by the Bay.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Singapore

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Destinații de vacanta

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »