tot ce trebuie sa stiti despre

Bermuda

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Bermuda

Navigati de pe Coasta de Est a Statelor Unite si calatoriti prin apele Atlanticului spre oaza insulara din Bermuda. Explorati simbolurile colonialismului britanic, ca santierul naval Royal Navy Dockyard. Faceti scufundari in apele albastre ale plajei Horseshoe Bay. Plimbasi-va pe vibrantele strazi pictate din St. George si Hamilton si admirati turnurile in stil gotic ale Catedralei Celei Mai Sfinte Treimi. Iubitorii de aventura se pot avanta in drumetie pe traseul Railway Trail, de unde se vad imagini ale coastei, sau pot face scufundari printre epave si recife de corali in golful Tobacco.
Descoperiti paradisul incarcat de istorie si plajele roz din Bermuda.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Bermuda

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Destinații de vacanta

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »