Silver Shadow

1990
An lansare
0
Punți
0
pasageri
0
metri lungime
28200
tone
180
apartamente

Silver Shadow

Premiatul Silver Shadow are toate caracteristicile luxului pe mare. Cu unele dintre cele mai generoase spatii pe mare, Silver Shadow, este favorit in flota Silversea.

Experiente autentice. Placeri simple. Momente impartasite. Vasele de croaziera de lux Silversea Millennium Class, Silver Shadow si Silver Whisper va ofera libertate si spatiu pentru a va planifica ziua. Putin mai mare decat vasele de croaziera Silver Cloud si Silver Wind, Silver Shadow pastreaza esenta Silversea – apartamente spatioase, o capacitate de 388 de oaspeti, servicii de inalta calitate – asociate cu o atmosfera cosmopolita si facilitati deosebite. La bordul vasului Silver Shadow, va puteti energiza atat trupul cat si sufletul cu sedintele Pilates si yoga gratuite. Savurati vinuri fine si gastronomia franceza in restaurantul La Dame, bucurati-va de bucataria italiana autentica in La Terrazza sau pur si simplu priviti spre ocean din confortul restaurantului The Grill. Nu uitati de Restaurantul principal, de inspiratie regional; servirea cinei la bordul vasului nu a fost niciodata atat de buna.

EXPERIMENTATI

APOGEUL STILULUI

SILVER SHADOW

Premiatul Silver Shadow are toate caracteristicile luxului pe mare.
Cu unele dintre cele mai generoase spatii pe mare, Silver Shadow, este favorit in flota Silversea.

Lawn Club®

JUMATATE DE ACRU DE
GAZON NATURAL
Un loc special creat si aflat pe ultima punte a vaselor din clasa Solstice. Bucurati-va de activitati in aer liber in atmosfera Country Club si relaxati-va, lasand iarba sa va mangaie picioarele.

Hot Glass Show

SPECTACOL DE PRELUCRARE
A STICLEI
Spectacolul de prelucrare manuala a sticlei Hot Glass Show este dovada faptului ca nu doar apreciem arta ci o si experimentam. Fiti martori la nasterea unor lucrari unice in cadrul demonstratiilor live de sticlarie. Urmariti si invatati despre arta prelucrarii sticlei de la sticlari profesionisti in cadrul acestei experiente unice.

Quasar

CLUB
DE NOAPTE
Clubul de noapte Quasar este locul unde va puteti petrece seara intr-o atmosfera vibranta. Quasar este un club de noapte modern, unde va veti simti ca nicaieri altundeva pe mare. Cu un suflu retro, este locul ideal pentru adultii de orice varsta, care va va vraji cu pulsul electrizant.

spatii de cazare

generoase

Putin mai mare decat vasele de croaziera Silver Cloud si Silver Wind, Silver Shadow pastreaza esenta Silversea – apartamente spatioase, o capacitate de 388 de oaspeti, servicii de inalta calitate – asociate cu o atmosfera cosmopolita si facilitati deosebite.

numai apartamente

Prestigios si clasic. Pentru cei care isi doresc un nivel maxim de confort, spatiu si servicii la bord.

marele tur

al gastronimiei internationale

La bordul vasului Silver Shadow, va puteti energiza atat trupul cat si sufletul cu sedintele Pilates si yoga gratuite. Savurati vinuri fine si gastronomia franceza in restaurantul La Dame, bucurati-va de bucataria italiana autentica in La Terrazza sau pur si simplu priviti spre ocean din confortul restaurantului The Grill. Nu uitati de Restaurantul principal, de inspiratie regional; servirea cinei la bordul vasului nu a fost niciodata atat de buna.

porniti intr-o
calatorie gastronomica

De la sushi pregatit proaspat cu ingrediente de cea mai buna calitate din Japonia pana la experienta inovativa de a prepara un gratar la iarba verde, fiecare zi este ceva nou.

petrecerea

continua

Puteti asculta jazz in linistea peluzei sau ce ziceti de un bar de martini acoperit cu gheata, cu peste 100 de feluri de vodka? Pe langa acesta, veti gasi o multitudine de cafenele elegante, saloane, baruri si cluburi. O zi de 48 de ore ar fi perfecta!

destindeti-va

Alegeti ce doriti, pana la urma este vacanta dumneavoastra!

DIN ACEEASI CLASA

Vasele surori

Celebrity
ECLIPSE

Celebrity
EQUINOX

Celebrity
REFLECTION

Celebrity
SILHOUETTE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE clienti

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!​

Afli intotdeauna primul despre ofertele noastre speciale, primesti doza saptamanala de inspiratie pentru urmatoarea ta vacanta sau cele noi articole de pe blogul nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru