Destinațiile noastre

Cele mai populare destinații

Aventura vă așteaptă în fiecare port

Europa

Lăsați-vă fermecați de istoria, cultura, bucătăria și frumusețea incontestabilă a Lumii Vechi într-o vacanță europeană la bordul croazierelor noastre.

Caraibe

Pline de viață și culori exotice, insulele Caraibe sunt o combinație idilică între nisipul alb, marea azurie și cerul de un albastru intens, destinația perfectă de vacanță! Multe dintre cele mai frumoase plaje din lume se regăsesc aici. Unele kilometrice și perfect aliniate, altele ascunse între stânci, unele de un alb strălucitor, altele negre, de origine vulcanică. Toate superbe și încântătoare.

Asia

Descoperiți o regiune de o frumusețe naturală rară, cu peisaje spectaculoase, care vă taie respirația, arome încântătoare și experiențe culturale care vă deschid ochii către o lume cu totul nouă.

Dubai

Explorați extravaganța Golfului Persic la bordul unui vas de croazieră! Bucurați-vă de cele mai intersante experiențe culinare, mergeți la cumpărături de suveniruri în souk-urile tradiționale, relaxați-vă pe plajele perfecte și încercați cele mai revigorante tratamente spa.

America de Sud

Explorați destinațiile uimitoare din America de Sud! Relaxați-vă pe faimoasele plaje din Rio de Janeiro. Încercați câțiva pași de tango pe marile artere din Buenos Aires. Admirați măreția fiordurilor chiliene.

Australia și Noua Zeelandă

Porniți într-o croazieră în care veți descoperi orașe cosmopolite, precum Sydney sau Auckland, și minuni naturale, de la Marea Barieră de Corali la Firodul Milford Sound. Bucurați-vă de frumusețea acestei regiuni cu plaje încântătoare, fiorduri maiestuoase, vinuri apreciate, localnici prietenoși și animale sălbatice exotice.

Pacificul de Sud

Insulele din Pacificul de Sud sunt definiția paradisului. Plaje cu nisip alb strălucitor și apele azurii sunt înconjurate de păduri tropicale și munți maiestuoși.

Africa

De la plajele străjuite de palmieri din Mombasa și până la moscheile decorate din Durban, descoperiți această regiune unică la bordul croazierelor noastre! Indiferent ce itinerariu alegeți, Africa vă va cuceri cu plajele uimitoare, viața sălbatică exotică și orașele sofisticate din destinațiile noastre.

Galapagos

Explorați peste 30 de destinații în Galapagos într-o croazieră unică, de neuitat!Vă oferim cele mai diverse expediții în Galapagos cu 6 itinerarii unice de croazieră, 12 insule, 34 de porturi de escală și 18 opțiuni de pachete de vacanțe all inclusive, cuprinse între 10 și 16 nopți, inclusiv Quito, Ecuador sau minunile lui Machu Picchu, Peru.