tot ce trebuie sa stiti despre

Hawaii

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Hawaii

Doar cuvantul „Hawaii” evoca viziuni ale valurilor de turcoaz care se intind pe nisipuri colorate, o tapiserie istorica bogata, la fel de polineziana precum este americana si o cultura primitoare pe care o puteti ingloba intr-un singur cuvant: Aloha. Odata ajunsi mergeti pe firul istoriei la Pearl Harbour pe insula Oahu, unde veti putea vizita vasele de razboi si vedea monumentul dedicat zilei fatidice din 1941. Faceti o croaziera in Hawaii si mergeti pe Insula Principala pentru a explora vulcanii precum Mount Kilauea si cascadele de pe versantii din Mauna Kea. Sau bucurati-va de soare si valuri pe tarmurile indepartate din Kauai si Maui. Aloha, salutul local, inseamna iubire, afectiune si pace.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Hawaii

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Destinații de vacanta

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »