Quantum of the Seas

1990
An lansare
0
Punți
0
pasageri
0
metri lungime
2000000
tone
7
zone tematice

estul întâlnește extraordinarul

Când porniți într-o aventură ca aceasta, fiecare moment petrecut la bord este o oportunitate de a face amintiri de neuitat. Fie că faceți propriile scheme legendare în timp ce urmăriti echipa dvs preferată de acasă, dominând la Playmakers℠ Sports Bar & Arcade, fie degustați tacos-urile cu topping-uri delicioase la El Loco Fresh℠ sau simți adrenalina la toboganele The Perfect Storm℠ slide cu apă, acestea sunt unele dintre experiențele despre care veți aminti cu mult drag în următorii ani.

Atracții îndrăgite de pe

Clasa Quantum®

Porniţi într-o aventură absolută cu vasele noastre din clasa Oasis®. Exploraţi toate cele şapte zone spectaculoase, printre care Central Park® cu peste 12.000 plante naturale şi arbori tropicali. Lăsaţi-vă purtaţi de adrenalină în timp ce plonjaţi de la o înălţime de 10 punţi pe Ultimate Abyss® –  cel mai înalt şi provocator tobogan de pe mare. Urmăriţi cum cocktailurile Dvs. sunt preparate de roboţi la incredibilul Bionic Bar® sau delectaţi-vă papilele gustative cu o selecţie impresionantă de preparate culinare. La bordul vaselor noastre veţi descoperi tot ce are Royal Caribbean® mai bun de oferit.

CARUSEL

Piesa centrală de pe Boardwalk® – caruselul construit din lemn de plop, alcătuit din piese pictate, este atractiv atât pentru copii cât și pentru adulţi.

PERFECT STORM

Acesta este un trio extraordinar de tobogane cu apă. Toboganele Typhoon, Cyclone şi Supercell vă vor purta într-o aventură tumultoasă până la plonjonul final în piscină.

AQUATHEATER

În timpul serii, iubitorii de teatru vor fi uimiţi de spectacolele noastre impresionante care implică acrobaţii pe apă şi reprezentaţii de sărituri de la înălţime.

CENTRAL PARK

Situat sub cerul liber, cENTRAL pARK oferă oaspeţilor spaţii deschise cu o bogăţie de plante naturale, cu opţiuni de luat masa al fresco şi o atmosferă liniştită şi relaxantă.

ADRENALINĂ ŞI FIORI​

Fie că vă aflaţi la bordul vasului pentru diversitatea activităţilor, pentru a vă destinde complet sau pentru a avea câte puţin din fiecare, vă puteţi crea ziua perfectă – în fiecare zi.

Posts not found

LĂSAȚI-NE SĂ VĂ DISTRĂM​

Doriţi să vă relaxaţi sau să vă distraţi? Vreţi să vă odihniți sau să fiţi activi? Să fiţi răsfăţaţi sau să aveţi parte de adrenalină?

Permiteţi-ne să vă facem o zi minunată…

RĂSFĂŢAŢI-VĂ PAPILELE GUSTATIVE​

Faceţi un tur culinar printre variatele noastre restaurante şi cafenele. De la Jamie Oliver la Michael Schwartz, vă punem la dispoziţie reţete culinare renumite pentru a vă oferi un plus de savoare. Astfel, fie că sunteţi pasionaţi de dulciuri sau doriţi să cinaţi cu stil, veţi descoperi că preparatul perfect este la îndemâna Dvs.

PETRECEREA CONTINUĂ​

Când soarele apune distracţia abia începe.Savuraţi un cocktail mixat la Bionic Bar, dansaţi toată noaptea în cluburile noastre – facem totul pentru a vă impresiona.

Pe locuri, fiţi gata, la joacĂ!

De la cei mai mici copii până la cei mai pretenţioşi adolescenţi, programul nostru renumit Adventure Ocean® vă ţine copiii ocupaţi şi distraţi de dimineaţa până seara. Şi în timp ce Dvs. vă bucuraţi de o pauză binemeritată, staţi linistiţi pentru că personalul nostru licenţiat, cu studii în educaţie, recreere sau în alt domeniu complementar, se ocupă responsabil de copiii Dvs.

Este TIMPUL să vă RELAXAŢI

Descoperiţi că în vacanţele Royal Caribbean® radiaţi de vitalitate cu produsele renumite şi luxoase, Elemis spa. Experţii noştri în sănătate şi înfrumuseţare vă vor învăţa arta relaxării şi vă vor răsfăţa din cap până în picioare.

Alegeți o cabină

ORICE CABINĂ

Cu Royal Caribbean® nu puteţi da greş când vă alegeţi cabina. Indiferent cum călătoriți, în cuplu sau însoţiţi de mai mulţi prieteni, noi vă oferim varianta optimă de cazare. Există la bord cabine pentru două persoane, dar şi apartamente conectate pentru familii, pentru a fi aproape de cei dragi. Și dacă sunteti neînsoţiţi, avem multe vase care oferă cabine single.

CABINE
INTERIOARE

✔️ cu vedere la promenadă
✔️ cu vedere virtuală
✔️ interioară spatioasă
✔️ cabină interioară

DOTARI


✔️ Zonă de ședere și masă de toaletă;
✔️ Două paturi convertibile în pat; matrimonial Royal;
✔️ Așternuturi fine;
✔️ TV, telefon și seif;

CABINE
CU VEDERE LA OCEAN

✔️ spațioasă cu vedere la ocean
✔️ ultra spațioasă cu vedere la ocean
✔️ panoramică spațioasă cu vedere la ocean
✔️ cu vedere la ocean

DOTARI

✔️ Fereastră sau hublou cu vedere la ocean
✔️ Zonă de ședere și masă de toaletă;
✔️ Două paturi convertibile în pat; matrimonial Royal;
✔️ Așternuturi fine;
✔️ TV, telefon și seif;

CABINE
CU BALCON

✔️ ultra spațioasă cu balcon mare
✔️ spațioasă cu balcon
✔️ cu balcon spațios cu vedere la ocean
✔️ cu balcon cu vedere la ocean

DOTARI

✔️ Balcon privat;
✔️ Zonă de ședere cu canapea extensibilă;
✔️ Două paturi convertibile în pat matrimonial;
✔️ Așternuturi fine;
✔️ TV, telefon și seif;
✔️ Masă de toaletă.

NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ

ÎNDRĂZNIŢI SĂ VĂ AVENTURAŢI

Fie că sunteţi un împătimit al adrenalinei, un iubitor al artei, gurmand sau familist, sistemul nostru online de căutare vă permite să găsiţi și să rezervaţi aventura care vi se potrivește. nu există o modalitate mai bună de a explora fiecare destinaţie decat intr-o croaziera.

DIN ACEEASI CLASA

Vasele surori

OASIS
of the Seas

Caraibe
7 nopti

PERFECT DAY
AT COCOCAY

DESTINATIE EXCLUSIVA

ALLURE
of the Seas

Mediterana
7 nopti

DIN 2020

mai mare, mai indraznet

HARMONY
of the Seas

CARAIBE
7 nopti

PERFECT DAY
AT COCOCAY

DESTINATIE EXCLUSIVA

SYMPHONY
of the Seas

CARAIBE
7 nopti

PERFECT DAY
AT COCOCAY

DESTINATIE EXCLUSIVA

16 punti

pentru orice gust

Off Canvas

Oops! It seems like you got lost...

Sorry! We can’t find the content you’re looking for.
Try to search again or go back to Home Page.

NU ATI FOST PE Quantum of the Seas

DACA NU ATI VIZITAT

Te-ai abonat cu succes la newsletter