fbpx

programe fidelizare

royal caribbean, celebrity cruises si azamara

Repetati Experienta si

deveniti membri

Calatoriti cu vasele noastre premiate si deveniti membrii de onoare ai cluburilor noastre ! Veti beneficia de facilitati si servicii dedicate, in functie de numarul de puncte acumulate. Aveti intaietate la imbarcare/debarcare, la rezervarile de la  restaurantele cu specific, la spectacole, la diverse evenimente care se desfasoara la bord,  aveti acces la diverse lounge-uri si restaurante dedicate, sau beneficiati de reduceri la variate servicii, in functie de nivelul de fidelitate pe care il detineti.  Bucurati-va de toate privilegiile oferite! Repetati experienta unei croaziere!

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Celebrity Cruises

Vacante in familie pe Icon of the Seas

Exista vacantele de familie, dar cea mai tare este cea de la bordul noului vas Icon of the Seas. Singura dvs. grija este sa profitati la maximum de fiecare moment si sa va relaxati asa cum nu ati mai facut-o niciodata.

Citeste mai mult »
Destinații de vacanta

Internet in croaziera

Desigur, ne place sa impartasim experientele noastre de vacanta pe internet. Si oricat de mult ne-ar placea sa ne deconectam in vacanta, este greu sa renuntam la beneficiile internetului.

Citeste mai mult »
Destinații de vacanta

Viata de noapte pe Icon of the Seas

Cand soarele apune, distractia lumineaza noaptea pe Icon of the Seas. Cu peste 15 spatii si locuri animate, cu muzica live, fiecare seara la bordul vasului emana o atmosfera captivanta si electrizanta.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!