fbpx

programe fidelizare

royal caribbean, celebrity cruises si azamara

Repetati Experienta si

deveniti membri

Calatoriti cu vasele noastre premiate si deveniti membrii de onoare ai cluburilor noastre ! Veti beneficia de facilitati si servicii dedicate, in functie de numarul de puncte acumulate. Aveti intaietate la imbarcare/debarcare, la rezervarile de la  restaurantele cu specific, la spectacole, la diverse evenimente care se desfasoara la bord,  aveti acces la diverse lounge-uri si restaurante dedicate, sau beneficiati de reduceri la variate servicii, in functie de nivelul de fidelitate pe care il detineti.  Bucurati-va de toate privilegiile oferite! Repetati experienta unei croaziere!

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Destinații de vacanta

Sezonul de vacanta 2025 cu Royal Caribbean

Cu Royal Caribbean, momentele speciale din 2025 se vor transforma in experiente de neuitat. Explorati tarmurile insorite ale Caraibelor, coastele colorate ale Mediteranei si ghetarii stralucitori din Alaska. Aventurati-va catre destinatii exotice precum Asia si Australia.

Citeste mai mult »
Celebrity Cruises

Sezonul de vara in Alaska cu Celebrity Edge

Nava care a introdus designul revolutionar orientat spre exterior, isi face debutul in Alaska pentru sezonul de vara, oferind itinerarii de sapte nopti cu imbarcare si debarcare din Seattle, vizitand Ghetarul Dawes si oprindu-se in Juneau, Ketchikan si Skagway

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!