ATI AVUT O EXPERIENTA FANTASTICA?

va invitam in clubul nostru

testimoniale

Oaspetii nostri fericiti povestesc despre noi

Am avut sansa unei experiente de neuitat la bordul Symphony of the Seas, unul dintre cele mai mari vase de croaziera din lume. Este pur si simplu un oras plutitor, fascinant, in care ai absolut orice iti doresti. Fiica mea, Elena, spune ca se simte cel mai bine in croaziera si ca a avut cea mai frumoasa vacanta de pana acum. Am fost impreuna la un spectacol pe gheata, desfasurat pe patinoarul din centrul vasului, la un show de acrobatii de tip Cirque du Soleil la Aqua Theatre, un amfiteatru imens in aer liber, si apoi la musicalul Hairspray pus in scena in sala de spectacole a vasului, ce are peste 2000 de locuri. Ah, si sa nu uit. Am degustat si cateva cocktailuri foarte bune pregatite de... roboti, la Bionic Bar. Practic, plasezi comanda pe o tableta, iar bratele mecanice amesteca bautura si servesc cocktailurile intocmai ca mixologistii de renume.
LOREDANA
Mi-a ramas in suflet experienta traita la evenimentul de lansare al vasului Celebrity Silhouette, in vara anului 2011. Imi amintesc ca am stat intr-un suite urias, de 120 de metri patrati, ce includea un living spatios in care se afla si un pian, bucatarie, dormitor imens, doua bai luxoase, o camera doar pentru dressing si un balcon mare in care m-am putut relaxa in voie in jacuzzi, privind albastrul infinit al Marii Mediterane. De atunci am fost in nu mai putin de 7 croaziere cu vasele din flota Royal Caribbean, iar un lucru pe care l-am apreciat mereu a fost calitatea serviciilor. Personalul este amabil si foarte bine instruit. Experienta este similara cu cea pe care o ai doar la resorturile de lux din Thailanda sau Bali, tari renumite pentru ospitalitate. In plus, romanii sunt foarte apreciati la bordul vaselor de croaziera, isi fac treaba foarte bine si ajung in functii de conducere. Am fost mandru sa intalnesc multi romani in diferite functii de Director pe vasele la bordul carora am calatorit.
CATALIN BOTEZATU
Lumea croazierelor Royal Caribbean, Celebrity si Azamara a fost pentru mine una dintre cele mai frumoase revelatii. Senzatia de a adormi in zgomot de valuri si de a te trezi pentru a vedea rasaritul pe ocean, impreuna cu simplitatea si comoditatea de a avea un hotel care calatoreste odata cu tine in loc sa umbli cu bagajele din loc in loc… toate astea nu se pot compara cu nimic in lume. Daca alte vacante se transpun usor intr-un set de fotografii frumoase, croazierele sunt genul de experienta pe care n-o poti intelege cu adevarat decat atunci cand o traiesti, pentru ca toate detaliile si surprizele aflate la bordul unui vas nu se pot enumera intr-o lista cu bullet points. Cert este ca prima croaziera te face sa ti-o doresti pe a doua si tot asa, pana cand ajungi, cum a fost in cazul nostru, sa stai in cabina, in leganat de valuri, si sa cauti bilete de avion pentru urmatoarea croaziera si pentru urmatoarele itinerarii.
DIANA COSMIN

testimoniale

Oaspetii nostri fericiti povestesc despre noi

AZA_DG_2021

Te-ai abonat cu succes la newsletter