ATI AVUT O EXPERIENTA FANTASTICA?

va invitam in clubul nostru

testimoniale

Oaspetii nostri fericiti povestesc despre noi

Am avut șansa unei experiențe de neuitat la bordul Symphony of the Seas, unul dintre cele mai mari vase de croazieră din lume. Este pur și simplu un oraș plutitor, fascinant, în care ai absolut orice îți dorești. Fiica mea, Elena, spune că se simte cel mai bine în croazieră și că a avut cea mai frumoasă vacanță de până acum. Am fost împreună la un spectacol pe gheață, desfășurat pe patinoarul din centrul vasului, la un show de acrobatii de tip Cirque du Soleil la Aqua Theatre, un amfiteatru imens în aer liber, și apoi la musicalul Hairspray pus în scenă în sala de spectacole a vasului, ce are peste 2000 de locuri. Ah, și să nu uit. Am degustat și câteva cocktailuri foarte bune pregătite de... roboți, la Bionic Bar. Practic, plasezi comanda pe o tabletă, iar brațele mecanice amestecă băutura și servesc cocktailurile întocmai ca mixologiștii de renume.
LOREDANA
Mi-a rămas în suflet experiența trăită la evenimentul de lansare al vasului Celebrity Silhouette, în vara anului 2011. Îmi amintesc că am stat într-un suite uriaș, de 120 de metri pătrați, ce includea un living spațios în care se afla și un pian, bucătărie, dormitor imens, două băi luxoase, o cameră doar pentru dressing și un balcon mare în care m-am putut relaxa în voie în jacuzzi, privind albastrul infinit al Mării Mediterane. De atunci am fost în nu mai puțin de 7 croaziere cu vasele din flota Royal Caribbean, iar un lucru pe care l-am apreciat mereu a fost calitatea serviciilor. Personalul este amabil și foarte bine instruit. Experiența este similară cu cea pe care o ai doar la resorturile de lux din Thailanda sau Bali, țări renumite pentru ospitalitate. În plus, românii sunt foarte apreciați la bordul vaselor de croazieră, își fac treaba foarte bine și ajung în funcții de conducere. Am fost mândru să întâlnesc mulți români în diferite funcții de Director pe vasele la bordul cărora am călătorit.
CATALIN BOTEZATU
Lumea croazierelor Royal Caribbean, Celebrity și Azamara a fost pentru mine una dintre cele mai frumoase revelații. Senzația de a adormi în zgomot de valuri și de a te trezi pentru a vedea răsăritul pe ocean, împreună cu simplitatea și comoditatea de a avea un hotel care călătorește odată cu tine în loc să umbli cu bagajele din loc în loc… toate astea nu se pot compara cu nimic în lume. Dacă alte vacanțe se transpun ușor într-un set de fotografii frumoase, croazierele sunt genul de experiență pe care n-o poți înțelege cu adevărat decât atunci când o trăiești, pentru că toate detaliile și surprizele aflate la bordul unui vas nu se pot enumera într-o listă cu bullet points. Cert este că prima croazieră te face să ți-o dorești pe a doua și tot așa, până când ajungi, cum a fost în cazul nostru, să stai în cabină, în legănat de valuri, și să cauți bilete de avion pentru următoarea croazieră și pentru următoarele itinerarii.
DIANA COSMIN

testimoniale

Oaspetii nostri fericiti povestesc despre noi

AZA_DG_2021

Te-ai abonat cu succes la newsletter