fbpx

Celebrity Xcel, cel mai nou vas Celebrity Cruises

Numaratoarea inversa a inceput, vacantele pe mare reinventate sunt mai aproape ca niciodata odata cu dezvaluirea celei de-a cinea nave seria sa premiata Edge - Celebrity Xcel.

CELEBRITY XCEL

urmatorul vas din legendara serie EDGE

Asa cum sugereaza si numele, urmatoarea nava va „Xcela” dincolo de navele-surori, cu experiente complet noi, care nu au fost inca dezvaluite, dar care din nou vor schimba regulile jocului.

Celebrity Xcel isi va face debutul in noiembrie 2025 in Caraibe, navigand sezonul inaugural de iarna din Fort Lauderdale, pe itinerarii de 7 nopti, care alterneaza intre Bahamas, Mexic si Insulele Cayman si Puerto Plata, St. Thomas si St. Maarten. Croazierele cu Celebrity Xcel sunt deja deschise la vanzare.

La fel ca si Celebrity Ascent, care va debuta pe 3 decembrie 2024, Celebrity Xcel va conecta oaspetii cu lumea mai mult ca niciodata. Experientele caracteristice seriei Edge vor continua sa fie imbunatatite cu facilitati si spatii distinctive precum:

  • The Retreat®, o zona-resort exclusiva pentru oaspetii din apartamente, cu o terasa la soare dispusa pe doua niveluri;
  • Spatii de cazare pentru cerintele calatorului modern, de la vile cu doua etaje, cu piscine private, pana la indragitele cabine cu Infinite Veranda;
  • O gradina extinsa pe acoperis si o terasa uimitoare, cu piscine unice;
  • Un Sunset Bar cu mai multe niveluri, cu mai multe terase, care redefineste pupa navei;
  • Un nou restaurant rafinat al bucatarului Daniel Boulud pemare;
  • Divertisment live si activitati care creeaza cele mai intense zile si nopti pe mare;
  • Un Grand Plaza reproiectat cu o doza mare de indrazneala, care se intinde pe trei punti, creand un spatiu interior aerisit si deschis;
  • Si, desigur, Magic Carper®, o isprava inginereasca care se inalta in consola deasupra marii, oferind oaspetilor privelisti uimitoare in timp ce savureaza cocktailuri sau servesc cina.

 

Mai multe detalii despre Celebrity Xcel vor fi dezvaluite la o data ulterioara; fiti printre primii care afla mai multe informatii, abonandu-va la newsletterul nostru.

Share:

Articole recente

Lasati-ne un mesaj

MAI MULTE
articOle

OBC

Ghid pentru incepatori: OBC. Ce este si unde il folosesc?

Creditul la bord poate fi un concept nou, indiferent daca sunteti sau nu familiarizat cu croazierele. Cunoscut sub denumirea simpla de “OBC” sau “credit la bord”, acesta poate fi privit ca un fel de card-cadou specific unei croaziere, ce poate fi folosit pentru cheltuieli suplimentare in timpul croazierei.

citeste articol »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!