tot ce trebuie sa stiti despre

Angola

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Angola

Croazierele noastre va poarta catre coasta de vest a continentului african. Marginita de un golf in forma de semiluna, ascunsa de copaci baobab, Luanda straluceste ca un far. Capitala Angolei Luanda este o metropola care leaga trecutul colonial al regiunii cu viitorul promiţator.
Odata ajunsi la ţarm, exploraţi Baixa de Luanda (orasul vechi) unde strazile inguste intesate cu cladiri in stil colonial demonstreaza influenta portugheza asupra orasului. Mergeti apoi catre Fortul San Miguel, patrimoniul UNESCO, construit in 1576, unde placile ceramice si artefactele detaliaza istoria orasului.
Nu departe de fort, promenada este locul perfect pentru o plimbare de-a lungul golfului catre Ilha do Cabo, o plaja populara cunoscuta de localnici sub numele de Ilha. Este locul perfect pentru o masa delicioasa acompaniata de privelisti catre ocean. Incercati Mufete, o traditionala mancare angoleza, si Muzongue, o supa populara printre turisti si localnici deopotriva. Luanda este de asemenea recunoscuta pentru fripturile sale si este de neconceput ca un restaurant sa nu le aiba in meniu.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Angola

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru