tot ce trebuie sa stiti despre

Panama

CE ITINERARII GASESC?

CE ORASE VIZITEZ?

CUM AJUNG ACOLO?

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Panama

Canalul Panama este una dintre cele mai uimitoare minuni construite de om, o mostra de ingeniozitate care permite vaselor sa ajunga dintr-un ocean in celalalt. Navigati din Pacific in Atlantic sau invers si bucurati-va de peisaj pe masura ce treceti prin aceasta minune inginereasca datand din anul 1914. Alaturi de imaginile tropicale si design-ul modern al canalului, pe tarm se pot face activitati diverse ca intalnirea cu cultura indigena la Muzeul Artei Oaxacan din Huatulco, Mexic, sau mersul cu caiacul in golful Nicoya din Puntarenas, Costa Rica.

ALEGETI UN PORT

DE RESTUL NE OCUPAM NOI

ALEGETI O

CROAZIERA

CCCC

NAVIGATI IN SIGURANTA IN

Panama

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

5 experiente Wow pentru o vacanta de cuplu in Italia
Destinații de vacanta

5 experiente WOW pentru urmatoarea vacanta de cuplu in Italia

Daca Parisul este orasul iubirii, atunci Italia este cu siguranta tara in care dragostea pluteste in aer. Sate pitoresti, sculptate in stanca, perfecte pentru un pranz al fresco in doi. Peisaje dramatice si podgorii intinse pentru un picnic improvizat. Orase fascinante, incarcate de istorie, cadrul ideal pentru acel sarut furat, la care ati visat atata timp.
Aceasta este Italia indragostitilor.

Citeste mai mult »