fbpx

despre noi

cine suntem Noi?

world
travel

Mai mult decat croaziere, va oferim experiente de neuitat!
Noi, World Travel, suntem o companie dedicata sa ofere cele mai bune experiente de calatorie, la bordul unora dintre cele mai spectaculoase vase de croaziera din lume. Reprezentam in Romania companiile de renume Royal Caribbean International®, Celebrity Cruises® si Azamara®. Oferim consultanta, servicii adiacente pachetelor de croaziere (zboruri, transferuri, cazari pre/post croaziere etc), asistenta si ne asiguram ca totul se desfasoara in cel mai placut mod pentru dvs., cu profesionalismul care ne caracterizeaza.

1
COMPANII
35
VASE DE CROAZIERA
1
CONTINENTE
1
ANI DE EXPERIENtA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

ISTORICUL COMPANIILOR

Royal Caribbean®

Celebrity Cruises®

Azamara®

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli intotdeauna primul despre ofertele noastre speciale, primesti doza saptamanala de inspiratie pentru urmatoarea ta vacanta sau cele mai noi articole de pe blogul nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru

Celebrity Cruises

Vacante in familie pe Icon of the Seas

Exista vacantele de familie, dar cea mai tare este cea de la bordul noului vas Icon of the Seas. Singura dvs. grija este sa profitati la maximum de fiecare moment si sa va relaxati asa cum nu ati mai facut-o niciodata.

Citeste mai mult »
Destinații de vacanta

Internet in croaziera

Desigur, ne place sa impartasim experientele noastre de vacanta pe internet. Si oricat de mult ne-ar placea sa ne deconectam in vacanta, este greu sa renuntam la beneficiile internetului.

Citeste mai mult »
Destinații de vacanta

Viata de noapte pe Icon of the Seas

Cand soarele apune, distractia lumineaza noaptea pe Icon of the Seas. Cu peste 15 spatii si locuri animate, cu muzica live, fiecare seara la bordul vasului emana o atmosfera captivanta si electrizanta.

Citeste mai mult »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!