fbpx

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Vanuatu

Misterul fermecatoarelor insule

Port Vila

CAPITALA

vatu vanuatu (VUV)

MONEDA

15185 km

DISTANTA FATA DE ROMANIA

PORNITI INTR-O AVENTURA IN

Vanuatu

Lansati-va intr-un miraj de lagune azurii, corali de poveste si cascade tropicale. Plaje cu nisip alb, caderi dramatice de apa, epave scufundate si albastrul incredibil al apei sunt la ordinea zilei in Vanuatu. Navigati spre Vanuatu pentru a experimenta curajosul mers prin foc in Suva, o cultura insulara plina de vitalitate si posibilitatea de a practica snorkeling-ul. Relaxati-va pe plajele pustii din Mystery Island, unde puteti face scufundari sau plimbari de-a lungul tarmului strajuit de cocotieri. Arhipelagul Vanuatu este plin de aventura: explorati padurea tropicala pentru a simti caderea cascadei Mele Cascades si ca sa trimiteti o vedere de la oficiu postal subacvatic din Port Vila.

PORTURI POPULARE DIN

Vanuatu

Tot ceea ce ai astepta de la o insula tropicala din sudul Pacificului se gaseste in Vanuatu – de la minunate plaje de nisip pana la recifuri de coral si relaxante baruri pe plaja, si alte cateva surprize.

Descoperiti Vanuatu

creati-va
amintiri!

Itinerariile in Pacificul de sud au opriri in trei porturi diferite din arhipelagul Vanuatu: Mystery Island, Luganville si Vila. Fiecare insula ofera ceva putin diferit, dar veti gasi frumusete naturala neatinsa si localnici primitori peste tot. Insulele vizitate depind de itinerariul ales – cele de 9 nopti au opriri in Mystery Island si uneori in Lungaville sau Vila, in timp ce itinerariile de 14 nopti opresc in toate cele trei.

flota noastra premiata

ALEGETI UN VAS

Curiozitati despre destinatia favorita

insider tips

Aflati cele mai inedite informatii despre tara pe care urmeaza sa o vizitati! 

01

Autobuzele publice sunt mai ieftine decat taxiurile si nu au o ruta fixa, ci le puteti spune unde vreti sa mergeti in Vila.

02

Limba locala bislama se bazeaza in mare pe engleza si poate fi inteleasa cu putin efort.

03

Scufundarile sunt disponibile doar celor care au o licenta PADI, iar pentru a face snorkeling in Mystery Island trebuie sa veniti cu echipament fiindca nu se gaseste de inchiriat.
circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

MERITATI TOT CE ESTE MAI BUN
IN MATERIE DE VACANTE

PESTE 20 ANI DE EXPERIENTA IN DOMENIUL CROAZIERELOR

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru