fbpx

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Prin abonarea la „Newsletter-ul” rccl.ro, esti de acord sa primesti informatii despre produsele noastre. Ai posibilitatea oricand de a te dezabona.

DE CE SA TE ABONEZI?

LA NEWSLETTER-UL NOSTRU

PRIORITATE

afli intotdeauna primul

despre promotiile noastre

INSPIRATIE

DE VACANTA SI NU NUMAI

doza ta saptamanala de idei

articole inedite

continut de calitate si unic

pe blogul nostru proaspat lansat

ULTIMELE ARTICOLE

de pe blogul nostru

Noutăți

10 cele mai sanatoase tari din lume

Suntem convinsi ca pe lista obiectivelor de realizat in 2020 ati inclus pe langa calatorii si un mod de viata mai sanatos. Pentru a le bifa pe amandoua va propunem unele dintre cele mai recunoscute tari din lume in materie de conditii de trai si sanatate a populatiei.

CITESTE MAI MULT »
Recomandari de calatorie

10 motive sa alegeti o croaziera

Croazierele ofera vacante pentru cei care iubesc calatoriile. Pur si simplu simtim ca nu exista mod mai frumos de a vedea lumea decat urcand la bordul unui vas de croaziera si transpunandu-va in aventura. Noi va vom schimba perspectiva din care priviti lumea si veti iubi ceea ce veti vedea.

CITESTE MAI MULT »
12 puncte pe harta unde a ajuns James Bond
Recomandari de calatorie

12 puncte pe harta unde a ajuns James Bond

Pe langa locurile traditionale din Londra, tipic bondiene, Agentul 007 s-a indreptat si a actionat in diverse tari, mult mai indepartate. Deci, sa-l urmarim intr-o incursiune in 12 dintre cele mai fascinante destinatii vizitate de el de-a lungul timpului, in numeroasele productii cinematografice ce l-au avut protagonist pe emblematicul personaj.

CITESTE MAI MULT »
Destinații de vacanta

6 motive sa incercati skydiving macar o data in viata!

Odata cu aparitia simulatoarelor de skydiving, iubitorii sporturilor de senzatie se pot bucura de un zbor liber, fara riscuri. Simulatoarele de skydiving sau de parasutism au o constructie bine gandita si sigura, motiv pentru care nu au restrictii de a fi practicate si pot fi incercate de un public larg de curiosi.

CITESTE MAI MULT »