fbpx

Programul Royal Amplified

Atunci cand navigati pe o nava Royal Amplified, puteti redescoperi atractiile favorite Royal cu un nou suflu, complet reinventate. Ganditi-va la conceptele culinare delicioase, la emotiile si activitatile antrenante si la modalitati cu totul noi de a mentine aventura vie mult dupa apusul soarelui.

VIITORUL AVENTURII

Lansat in 2018, programul Royal Amplified, nu este o simpla renovare a flotei Royal Caribbean. Programul se aplica unui numar de 10 nave, inclusiv Oasis si Allure of the Seas, precum si toate vasele din clasa Freedom si Voyager, prin introducerea unei game largi de caracteristici inovatoare si experiente indraznete si noi, pentru a-i surprinde pe oaspetii fideli, si, in acelasi timp, pentru a atrage urmatoarea generatie de pasionati de croaziere.

In elaborarea programului Royal Amplified, Royal Caribbean a analizat timp de mai multi ani gradul de satisfactie a oaspetilor, datele despre preferintele oaspetilor in ceea ce priveste atractiile de la bord si observatiile echipajului.

Royal Amplified inseamna mai multe experiente la bord si mult mai multi oaspeti fericiti.

CE ADUCE NOU ROYAL AMPLIFIED

Wonder of the Seas, vas din clasa Oasis (sursa foto: Royal Caribbean)

Atunci cand navigti pe o nava Royal Amplified, puteti redescoperi favoritele Royal cu un nou suflu, complet reinventate. Ganditi-va la conceptele culinare delicioase, la emotii si activitati antrenante si la modalitati cu totul noi de a mentine aventura vie mult dupa apusul soarelui.

 

Programul se concentreaza pe trei domenii cheie: Piscine si atractii, Baruri si viata de noapte, Restaurante.

 

Piscine emblematice si atractii populare

Cu Royal Amplified, puntile exterioare au fost reimaginate de la piscine special concepute pentru distractie in familie si medii relaxante precum spa, pana la activitati pline de viata zi si noapte, spatiile de piscina vor satisface diverse preferinte. Puntile superioare au fost completate cu atractii interesante, cum ar fi tobogane cu apa si parcuri acvatice.

Restaurante sofisticate si viata de noapte activa

Indiferent de bucatarie – italiana, fructe de mare sau mexicana – Royal Caribbean le are pe toate. Experiente culinare recent lansate pe navele mai noi, inclusiv Hooked Seafood, Playmakers Sports Bar & Arcade si El Loco Fresh, au fost introduse si pe navele amplificate. 

Mai mult decat atat, noile baruri si localuri de noapte, care respecta cateva principii ale unei nopti grozave: preparate unice, delicioase, divertisment si muzica live si cocktailuri artizanale, vor satisface si cei mai pretentiosi petrecareti. Alte concepte noi includ localuri karaoke, cluburi de noapte in stil lounge, si duc viata de noapte la un nivel cu totul nou.

Escapade scurte in Caraibe redefinite

Royal Caribbean nu doar amplifica aventura pe navele sale odata cu programul Royal Amplified. Compania revolutioneaza si aventurile pe uscat odata cu introducerea colectiei sale de destinatii private, prima de acest gen fiind Perfect Day at CocoCay, Bahamas, deschisa in 2019.

O privire de ansamblu a Royal Amplified

Freedom of the Seas in San Juan (sursa foto: Royal Caribbean)

Clasa Freedom

Independence of the Seas a fost prima nava care a trecut prin programul Royal Amplified si i s-au adaugat noi experiente si facilitati precum Battle for Planet Z – o experienta laser tag care straluceste in intuneric; toboganele Perfect Storm si o camera de evadare. In ceea ce priveste mesele, au fost introduse Fish and Ships – un local cu fructe de mare, si Playmakers Sports Bar & Arcade, precum si Izumi Hibachi si Sushi si Sugar Beach.

Vasele Freedom si Liberty au fost si ele amplificate.

Clasa Voyager

Mariner of the Seas a fost primul vas amplificat, cu adaugarea de noi senzatii tari precum Laser tag; The Bamboo Room, Playmakers Sports Bar & Arcade si Perfect Storm. Programul a continuat cu vasul Navigator of the Seas, care a fost reproiecat pentru a satisface in mod special cei care prefera evadarile scurte, precum si cu celelalte vase din aceeasi clasa.

Clasa Oasis

Vasele Oasis si Allure the Seas au fost reimaginate, adaugandu-li-se noi senzatii tari, piscine, baruri si creatii culinare, cu noi restaurante si aventuri la bord introduse in premiera pe Symphony of the Seas.

Pe vasele Royal Amplified, ocaziile de a crea amintiri indraznete sunt nesfarsite. Indiferent de nava pe care o alegeti, nu veti da gres.

Share:

Articole recente

Lasati-ne un mesaj

MAI MULTE
articOle

vase de croazierea

10 experiente de neratat intr-o croaziera Royal

Intr-o croaziera Royal , aveti o multime de lucruri de facut si testat, o multime de spectacole de vazut si aventuri de trait, indiferent de cepreferati. In plus, pe fiecare vas veti avea parte de senzatii care variaza de la parasutism si surfing pana la patinaj si tiroliana.

citeste articol »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!