tot ce trebuie sa stiti despre

Perfect Day at CocoCay, Bahamas, SUA

  • Porturi
  • Perfect Day at CocoCay, Bahamas, SUA
PCC
COD PORT
-77.945445 0 '
LONGITUDINE
25.823 0 '
LATITUDINE
MONEDA

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE

Perfect Day at CocoCay, Bahamas, SUA

Insula privata din Bahamas a fost transformata intr-o destinatie uimitoare de vacanta dedicata tuturor varstelor si gusturilor. Plaje linistite unde sa va relaxati, cel mai inalt tobogan acvatic din Caraibe, piscine cu valuri, zbor cu balonul cu aer cald, cea mai mare piscina cu apa proaspata din Bahamas sau o cabana linistita construita in apele minunate ale Caraibelor sunt doar cateva dintre facilitatile extraordinare de pe insula. Pentru o experienta de lux puteti achizitiona accesul la clubul exclusivist Coco Beach Club sau experiente premium in primele cabane plutitoare din Bahamas.

ce sa vizitez?

Thrill Waterpark este zona de piscine si tobogane acvatice create pentru iubitorii de distractie si adrenalina. Daredevil’s Peak® este cel mai inalt tobogan acvatic din Caraibe cu o inaltime de peste 40 m.
Up Up and Away: balonul cu aer cald va poarta catre cerul senin si puteti admira intreaga insula de la cca 130 m inaltime
0

STIATI CA PUTETI VIZITA

Perfect Day at CocoCay, Bahamas, SUA

PE UN ITINERARIU DE CROAZIERA?

informatii
utile

Vasele ancoreaza la docul dedicat de unde pasagerii pot merge pe jos oriunde pe insula. O alta modalitate de deplasare sunt trenuletele care merg intre diferitele zone ale insulei. Pasagerii trebuie sa aiba la ei cardul SeaPass de pe vas. Multe dintre atractii si restaurante sunt incluse in tariful croazierei iar plata pentru atractiile neincluse sau a bauturilor se face pe baza cardului SeaPass. Cumparaturile de la magazinele de suveniruri de pe insula se fac cu numerar, in dolari americani. Pachetele de internet achizitionate la bordul vasului sunt valabile si pe insula privata. Unele atractii nu functioneaza daca vremea nu permite.

NAVIGATI IN SIGURANTA LA

Perfect Day at CocoCay, Bahamas, SUA

CU VASELE NOASTRE PREMIATE

Ce spun oaspetii nostri

TestimonialE
clienti

circula-anchor.png

INTRA IN COMUNITATEA NOASTRA!

Afli Intotdeauna Primul Despre Ofertele Noastre Speciale, Primesti Doza Saptamanala De Inspiratie Pentru Urmatoarea Ta Vacanta Sau Cele Mai Noi Articole De Pe Blogul Nostru.

avem cea mai bogata experienta in croaziere si scriem despre asta

blogul nostru