fbpx

6 motive sa incercati skydiving macar o data in viata!

Odata cu aparitia simulatoarelor de skydiving, iubitorii sporturilor de senzatie se pot bucura de un zbor liber, fara riscuri. Simulatoarele de skydiving sau de parasutism au o constructie bine gandita si sigura, motiv pentru care nu au restrictii de a fi practicate si pot fi incercate de un public larg

de Royal Caribbean Romania

Aceste zboruri in cadrul simulatorului au devenit destul de accesibile in zilele noastre si sunt un mod de divertisment extrem de popular. Atat adultii, cat si copiii se pot antrena cu placere intr-o cadere libera controlata. Astfel, se pot bucura de acea senzatie de zbor, dar fara niciun risc.

Iata mai jos 6 motive sa incercati skydiving!

CE ESTE UN SIMULATOR DE SKYDIVING?

O atractie care va ajuta sa plutiti in aer.

O inventie ce consta intr-o instalatie cu ventilatoare mari in partea inferioara, al carei principiu de functionare este injectie de aer care creeaza un debit puternic de aer ascendant ajungand la o viteza de 190 si chiar pana la 260 km/h,

Forta acestui flux este atat de puternica incat poate ridica literalmente in aer un adult. Se creeaza astfel un efect de plutire care in viata reala poate fi simtit doar in parasutism, dar care este mult mai sigur si mai controlabil.

De ce sa optati pentru o experienta intr-un simulator de skydiving?

Daca simtiti o dorinta irezistibila de a afla ce simte o pasare in zbor, atunci va recomandam sa incercati o experienta intr-un simulator de skydiving.  Motivele sunt numeroase:

1.

ESTE UNIVERSAL SI ACCESIBIL

Pentru toate varstele, atat pentru adulti cat si pentru copii. Puterea fluxului de aer este reglata in functie de greutatea corporala, astfel incat fiecare amator sa se simta cat mai confortabil si sa pluteasca cat mai bine. Copiii pot zbura de la varsta la care pot intelege si respecta comenzile transmise de instructor, iar pentru incepatori, se pot face zboruri impreuna cu instructorii.

2.

ESTE SIGUR

Interiorul simulatorului este limitat de peretii din sticla, iar in partile inferioare si superioare ale zonei de zbor exista plasa de siguranta. Astfel, este exclus sa iesiti din el in mod accidental. Pe toata durata zborului zona este atent monitorizata. Inaintea fiecarei sesiuni, doritorii sunt instruiti asupra tehnicilor de plutire si a procedurilor de siguranta.

3.

ESTE O EXPERIENTA REALA

In cadrul unei experiente de parasutism, cele mai impresionante si interesante sunt momentele caderii libere. Dar, daca in viata reala acestea sunt masurate in cateva secunde, intr-un simulator acestea dureaza chiar si cateva minute. Este o experienta unica pe care o puteti experimenta la maximum.

4.

ADRENALINA PURA

In ciuda faptului ca este o experienta sigura, din care lipsesc conditiile cu adevarat extreme, zborul intr-un simulator de skydiving provoaca descarcari de adrenalina. In primul rand, va pregatiti mental pentru zbor, apoi sunteti surprinsi sa simtiti cum sunteti desprinsi de pamant, bucurandu-va de o plutire si o libertate totala.

5.

BENEFIC PENTRU ORGANISM

In conditii obisnuite, toti suntem ostatici ai fortei de gravitatie, care actioneaza in mod constant asupra corpurilor noastre. Se creeaza astfel o sarcina asupra coloanei vertebrale si a articulatiilor. Dar, intr-un simulator de skydiving dispare forta gravitationala si macar pentru cateva minute va puteti elibera sistemul musculo-scheletic de greutate. Si cand plutiti in aer, incercati sa va mentineti echilibrul sau efectuati diverse miscari, muschii poate lucreaza mai intens decat in sala de sport. Cu siguranta, veti simti mai multa placere la un astfel de antrenament!

6.

LUPTA CU FRICA DE INALTIME

In secolul zgarie-norilor, frica de inaltime devine o sursa constanta de disconfort. O experienta intr-un simulator de skydiving va poate ajuta sa depasiti aceasta anxietate atunci cand urcati la inaltime. Este si un loc in care veti face multe fotografii, pe care le puteti impartasi cu prietenii. Poate ca veti vorbi despre zborul dvs. atat de interesant si cu atata entuziasm, incat data viitoare acestia vor dori sa va insoteasca!

Iata care este cel mai important dintre cele 6 motive sa incercati skydiving. V-am convins?

PUTINA ISTORIE:
Scopul folosirii unui simulator de skydiving

Din toate vremurile stramosii nostri au visat sa zboare liber si au incercat sa creeze dispozitive care sa le permita macar pentru o clipa sa se ridice la cer. De-a lungul anilor, au fost facute zeci de descoperiri stiintifice si au devenit accesibile diferite mijloace tehnice pentru a invinge gravitatia. Un astfel de mijloc a fost si inventia acestui simulator. Primul a fost construit in 1871 in Marea Britanie si a fost destinat unor cercetati stiintifice – pentru studiul comportamentului corpurilor solide intr-un flux de aer. In aceeasi perioada, in Rusia se construia un astfel de simulator pentru aplicatii in domeniul militar. A avut o mare  contributie si in industria aviatiei – a ajutat la testarea parasutelor, avioanelor si a altor aparate de zbor.

Simulatoarele de skydiving au inceput sa fie folosite in Statele Unite abia in 1964. Constructia a ajutat la dezvoltarea abilitatilor necesare pentru astronauti si parasutisti. In anii 2000 aceasta inventie a inceput sa fie promovata in randul publicului larg sub forma de divertisment, din simplul motiv ca zborurile libere in aer provoaca emotii palpitante.

Iar in 2014 compania Royal Caribbean introduce pe vasele sale din clasa Quantum primul simulator de skydiving, potrivit atat pentru incepatori, cat si pentru profesionisti.

Sa incercam deci sa intelegem ce este un simulator de skydiving.

Simulatorul de skydiving: distractie sau sport?

Multi experti inca nu au cazut de acord asupra a ceea ce reprezinta un simulator de skydiving : o instalatie pentru divertisment sau un sport extrem? Astazi acest simulator combina mai multe functii. Parasutistii se antreneaza pentru a-si imbunatati abilitatile profesionale sau performantele. Dar ca divertisment, este destinat celor care si-ar fi dorit un salt cu parasuta dar n-au avut curajul necesar. Sau celor care vor sa simta adrenalina unei caderi libere. Pentru copii, simulatorul de skydiving reprezinta o atractie. Este putin probabil ca alte sporturi extreme sa ofere la fel de multe emotii pozitive, Corpul, in timpul unei sesiuni, sintetizeaza serotonina – hormonul fericirii, intarind sistemul nervos si imbunatatind imunitatea.

Marile realizari incep cu lucruri mici.

Asa ca, nu este  niciodata prea tarziu sa va rezervati locul la simulatorul de skydiving de pe vasele din clasa Quantum, mai ales ca Anthem of the Seas si  Odyssey of the Seas ajung in Europa in 2021 cu itinerarii fascinante in Mediterana, Tarile Nordice, Insulele Grecesti si in Israel.  Vasele-surori Ovation of the Seas, Quantum of the Seas si Spectrum of the Seas navigheaza in Asia si Australia. Puteti experimenta senzatia plutirii in simulatorul de skydiving chiar si in Caraibe si in Alaska. Totul este sa optati pentru un itinerariu pe aceste vase ultra smart.

Si daca v-am convins iar adrenalina isi spune cuvantul, iata unde puteti incerca la tarm cele mai tari experiente de skydiving din intreaga lume: https://www.tripsavvy.com/the-world-s-best-destinations-for-skydiving-4138258

Share:

Articole recente

Lasati-ne un mesaj

MAI MULTE
articOle

Royal Caribbean

Cum va alegeti vasul perfect

De la aventuri inimaginabile la bord si varietatea de restaurante existente, pana la ocazii nesfarsite de a va bucura de soare sau de privelisti, cum ar fi cele din Alaska sau Perfect Day at CocoCay, Royal Caribbean satisface chiar si cel mai pretentios oaspete.

citeste articol »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!