fbpx

Programul de echivalare a nivelului de loialitate

Royal Caribbean Group Lanseaza Primul Program de Echivalare a Nivelului de Loialitate pentru Brandurile Sale - Royal Caribbean International, Celebrity Cruises si Silversea

noi modalitati de a explora lumea

In eforturile sale de a transforma o vacanta de neuitat intr-o serie de vacante de vis, Royal Caribbean Group face un pas inainte in imbunatatirea experientei oaspetilor si recompensarea acestora in intregul sau ecosistem de vacante.

Astfel, membrii loiali ai celor trei branduri – Royal Caribbean International, Celebrity Cruises si Silversea – vor beneficia de un nivel echivalent de loialitate pe oricare dintre brandurile sale. Acest statut comun adauga beneficii existente si deschide noi modalitati de a explora lumea, cu peste 50 de nave incredibile navigând spre aproape 1.000 de destinatii pe toate continentele.

Membrii loiali au acum un motiv in plus pentru a experimenta tot ceea ce ofera Royal Caribbean Group, avand un produs potrivit pentru fiecare moment al vietii. Programul de Echivalare a Nivelului de Loialitate permite membrilor Crown & Anchor Society de pe Royal Caribbean, Captain’s Club de pe Celebrity Cruises si Venetian Society de pe Silversea sa se bucure de acelasi nivel de loialitate indiferent de vasul pe care navigheaza.

Lider in industrie, Royal Caribbean Group ofera tot ce si-ar putea dori cineva intr-o vacanta, inclusiv experiente de vacanta pe uscat la Perfect Day at CocoCay si colectia Royal Beach Club, precum si brandurile sale de croaziera: Royal Caribbean International, care ofera vacante captivante pentru toate generatiile; Celebrity Cruises, care redefineste conceptul de vacanta premium; si Silversea, care ofera cele mai rafinate experiente ultra-luxoase si de expeditie.

puncte esentiale

Noul program face parte din angajamentul continuu al Royal Caribbean Group de a oferi cele mai bune vacante in mod responsabil. Prin alinierea celor trei branduri de top si echivalarea nivelului de loialitate al oaspetilor pe orice vas din flota, Programul isi propune sa ofere o experienta de vacanta fara egal care sa recompenseze oaspetii. 

Punctele esentiale ale programului includ:

  • Echivalare Uniforma a Nivelului de Loialitate: Membrii Crown & Anchor Society, Captain’s Club si Venetian Society sunt acum eligibili pentru a primi echivalarea statusului intre toate cele trei branduri dupa inscrierea in fiecare program.
  • Beneficii la Bord: Oaspetii pot beneficia de avantajele oferite de fiecare brand pentru nivelul lor echivalent, indiferent de vasul pe care navigheaza.
  • Echivalare Automata a Nivelurilor: Oaspetii deja inscrisi in multiple programe de loialitate vor fi automat echivalati intre branduri in termen de 7 zile pentru a se asigura ca primesc nivelul de loialitate corespunzator.
  • Experienta de Calatorie Imbunatatita: Echivalarea nivelului permite oaspetilor sa selecteze dintr-o gama mai larga si mai diversificata de experiente si destinatii de vacanta.

Acum, membrii loiali pot fi eligibili pentru croazierele viitoare pe un brand corespondent din grup. De exemplu, un membru al Venetian Society cu 250 puncte VS si o croaziera viitoare cu Celebrity Cruises se poate inscrie in Captain’s Club, obtinând nivelul Elite odata ce conturile de loialitate vor fi conectate.

 

Termenii si conditiile aplicabile se modifica, pentru a clarifica modul in care datele membrilor vor fi partajate intre diferitele programe de loialitate si pentru a evidentia alti termeni legali importanti. Va rugam sa consultati termenii si conditiile actualizate ale programului de loialitate pentru detalii complete. Termenii Programului se aplica de asemenea. Noile beneficii la bord pentru membrii care si-au echivalat nivelul se aplica incepand cu plecarile din 5 iunie 2024.

Share:

Articole recente

Lasati-ne un mesaj

MAI MULTE
articOle

Croaziere

Cele mai frecvente intrebari despre croaziere

Cei care merg in vacante pe uscat au de obicei mai multe explicatii pentru motivul pentru care nu au mai fost niciodata intr-o vacanta pe mare. Adesea, aceste scuze se bazeaza pe conceptii gresite despre ceea ce este cu adevarat o vacanta pe croaziera.

citeste articol »
Croaziere

Bauturi alcoolice in croaziera

In general, intr-o croaziera, bauturile neincluse in tarif, mai ales cele alcoolice, au preturi destul de mari. Iar numarul de sticle de bautura pe care le puteti aduce la bord cu dvs. este extrem de limitat. Care sunt modalitatile de a economisi? Care sunt cele mai bune optiuni?

citeste articol »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!