fbpx

Internet in croaziera

Desigur, ne place sa impartasim experientele noastre de vacanta pe internet. Si oricat de mult ne-ar placea sa ne deconectam in vacanta, este greu sa renuntam la beneficiile internetului.

Daca sunteti nou in ale croazierelor, probabil ca doriti sa intelegeti cum functioneaza internetul Wi-Fi in timp ce sunteti in largul marii. Ati putea presupune ca internetul Wi-Fi este gratuit intr-o croaziera, pentru ca il puteti obtine gratuit aproape peste tot in lume. S-ar putea chiar sa va intrebati daca puteti face o sedinta pe Zoom cu colegii de serviciu in timp ce sunteti la bordul vasului.

Toate acestea sunt intrebari justificate, mai ales ca viata noastra se invarte foarte mult in jurul accesului la internet.x

 

wi-fi pe aproape fiecare nava

Internet VOOM pe Royal Caribbean (sursa foto: Royal Caribbean)

Din fericire, au apus zilele in care trebuia sa mergeti la internet cafe-ul de la bord pentru a putea comunica cu cei de acasa. Vestea buna este ca astazi puteti avea acces la internet Wi-Fi pe aproape fiecare nava de croaziera. Insa, cel mai probabil, va trebui sa platiti suplimentar pentru el, daca nu este deja inclus in tariful croazierei. In general, puteti achizitiona pachetele de internet Wi-Fi, fie online, de pe site-ul companiei, din Cruise Plannerul rezervarii Dvs, cu minim 4 zile inainte de plecarea in croaziera, achitand cu cartea de credit (aici puteti avea diferite discounturi), fie de la bordul vasului, pentru unul sau mai multe dispozitive, pentru o zi sau pentru intreaga croaziera.

conexiune prin satelit, inclusiv starlink.

Sursa foto: starlink.com

Desi fiecare nava de croaziera are Wi-Fi disponibil, nu veti avea aceeasi viteza cu care v-ati obisnuit pe uscat. Si asta pentru ca internetul de la bordul vaselor de croaziera se bazeaza pe conexiune prin sateliti. Companiile de croaziera apeleaza la companiile de comunicatii maritime pentru a oferi Wi-Fi pe navele lor. Iar Royal Caribbean si Celebrity Cruises au mers si mai departe si ofera internet prin satelit de la Starlink. In general, navele noi tind sa aiba cea mai noua tehnologie internet disponibila, ceea ce inseamna ca pot oferi viteze mai bune decat navele mai vechi.

Pe unele companii de croaziera, aveti chiar posibilitatea sa achizitionati pachete de internet cu diferite viteze. De exemplu, Royal Caribbean are un serviciu Premium si un pachet de baza. 

Detalii >>aici

Pe Celebrity Cruises, internetul este inclus in tarif daca alegeti optiunea tarifara All Included sau The Retreat, sau poate fi achizitionat separat daca ati ales optiunea tarifara Cruise Only.

Detalii >>aici

Odata ce achizitionati internet Wi-Fi, il puteti accesa de oriunde de pe nava. De asemenea, puteti comuta intre orice dispozitiv pe care il alegeti; prin urmare, daca achizitionati Wi-Fi doar pentru un dispozitiv, puteti comuta oricand intre mai multe dispozitive. De exemplu, va puteti deconecta de la telefon si va puteti reconecta la contul dvs. de pe tableta sau laptop.

Share:

Articole recente

Lasati-ne un mesaj

MAI MULTE
articOle

Croaziere in Alaska Sitka
Royal Caribbean

Ce este o croaziera de repozitionare?

O croaziera de repozitionare este o calatorie plina de zile relaxante pe mare si opriri in destinatii exotice de-a lungul itinerariului. Croazierele de repozitionare sunt itinerarii cu sens unic, care incep intr-o destinatie majora de croaziera si se termina in alta.

citeste articol »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!